Torcida sramotno vrijeđala Prosinečkog

1 min. čitanja

Hajduk slavio na gostovanju protiv Rudeša

Hajduk je ostvario pobjedu rezultatom 0:2 na gostovanju u Zagrebu protiv Rudeša u petom kolu SuperSport HNL-a. Utakmica je riješena već u prvih 15 minuta kada je Livaja svojim pogotkom i asistencijom za Melnjaka donio Hajduku nova tri prvenstvena boda.

Iako se Rudeš trudio vratiti u utakmicu, njihov napad je izgledao jalovo, te nisu uspjeli ozbiljnije prijetiti Lučiću osim nekoliko kornera. S druge strane, Splićani su, kao i obično, uživali u velikoj podršci s tribina Kranjčevićeve. U prvom poluvremenu, Torcida je podigla transparent s porukom upućenom Robertu Prosinečkom na kojem je pisalo: “10 eura, može, hvala. Ipak četniku nije plaća mala”.

Također, Torcida se požalila na visoku cijenu ulaznica za utakmicu s Rudešom. Smatraju da je cijena od 10 eura za gostujuću tribinu ipak previsoka.

Ova pobjeda odražava dobru formu Hajduka u ovom dijelu sezone. Splićani nastavljaju s uspješnim nastupima, a njihova podrška s tribina je neprocjenjiva. Sada se okreću sljedećem izazovu i vjeruju da mogu nastaviti s pozitivnim rezultatima u nadolazećim utakmicama.

Podijeli ovaj članak