Potpisao za Ronaldov klub, a njegova prezentacija zarazila internet

2 min. čitanja

Stanko Jurić – novo pojačanje Real Valladolida

Stanko Jurić, 27-godiÅ”nji veznjak, postao je najnovije pojačanje Å”panskog kluba Real Valladolida. Nakon provedenih dvije godine u talijanskoj Parmi, Jurić je odlučio promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u klubu u vlasniÅ”tvu legendarnog brazilskog napadača Ronalda, kao i madridskog Reala.

Jurić je potpisao jednogodiÅ”nju posudbu s opcijom otkupa ugovora, te će se zajedno sa svojim novim klubom pokuÅ”ati izboriti za ekspresni povratak u elitni razred Å”panjolskog nogometa, La Ligu.

Real Valladolida je proÅ”lu sezonu zavrÅ”io na 18. mjestu ljestvice s 40 osvojenih bodova, samo bodom manje od sigurne zone. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji u drugoj ligi sa tri boda iz dva odigrana kola. Jurić će tako biti iznimno važan igrač u timu, te će svim snagama pokuÅ”ati pomoći klubu u postizanju uspjeha i ostvarivanju ciljeva.

Već ima impresivno iskustvo na terenu, sa ukupno 66 nastupa za Parmu. U tom talijanskom klubu je doÅ”ao iz Hajduka, u transferu koji je bio vrijedan 2 milijuna eura. Å panjolci su na zanimljiv način predstavili Jurića kao novo pojačanje, kroz svoje prepoznatljive crveno-bijele kockice i popularnu videoigru Tetris.

Očekuje se da će Jurić donijeti svježinu, kvalitetu i iskustvo u momčad Real Valladolida. S obzirom na njegove dosadaÅ”nje nastupe i postignute rezultate, nogometni svijet ima sve razloge vjerovati da će ovaj veznjak biti veliko pojačanje za klub. Ostaje nam samo čekati i vidjeti kako će se Jurić osnažiti njegov novi klub i kako će se klub nositi s izazovima i ciljevima u novoj sezoni.

Podijeli ovaj članak