Pljunuo, pa sada liže: Dodik “zahvalio” RTS-u za neprospavanu noć

4 min. čitanja

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta RS, izjavio je da se Radio-televizija Srbije (RTS) djelujući iz zasjede, iz njima znanih razloga, odlučila na krajnje neprofesionalan način, da djeluje u formi sačekuše i time poljulja njegovo visoko povjerenje u tu nacionalnu medijsku kuću.

VEZANI TEKST – Milorad Dodik izvrijeđao Đokoviće: Auuu, ciganija poprilična…

Dodik je izvrijeđao Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera, i njegovu porodicu.

– Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u p…u materinu. Uf… Naši ljudi to sve doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao. Auuu… Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu, odnosno četvrtfinalu. A mi sve bazirali… – kazao je Dodik, vjerovatno i ne znajući da će ovaj dio (ne)obaveznog razgovora otići u eter.

Dodik o Đokovićima 1: “Ciganija je to poprilična”.

Dodik o Đokovićima 2 (parafraza): “zloupotrebljavam politiku za biznis, a kad uđeš s Đokovićima u poso’ teški su, auuu, u pi#ku materinu”.

Ko sa Dodikom, putinovim pudlicom, tikve sadi, o glavu mu se lupaju. pic.twitter.com/TGGGUDUgKw

— Advokat Čedomir Stojković (@FIGHT_4_RIGHT_S) April 26, 2023

Dodik je pljunuo, pa je sada odlučio da poliže sve to…

– Gostujući u sinoćnjoj emisiji “Oko” iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislav) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh – istakao je Dodik za Srnu, prenosi njegova stranica Dodik.net.

Naglasio je da se iz dijela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je dio kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno vidi da govori o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi, ni u toku turnira.

– Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS-u. Nastavit ću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu. Završit ćemo sve dogovore u vezi sa turnirom “Srpska open”. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjoj Luci.

Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu – poručio je Dodik.

On je naveo da će u njemu uvijek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj njegov odnos prema porodici Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

– RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima – zaključio je Dodik, piše na stranici Dodik.net.

Жао ми је што сам доживио разочарење у РТС. Наставићу да поштујем и уважавам успјех непоновљивог Новака Ђоковића и да као и до сада поштујем и цијеним његову породицу. https://t.co/oWcBFu1pZs

— Милорад Додик (@MiloradDodik) April 26, 2023

Podijeli ovaj članak