Osim na zanimljiv način odgovorio Jakiroviću: Malo kolega zeza, ali dobro, mi i igramo tako da ne možemo nikoga specijalno nadigrati

2 min. čitanja

Tim povodom danas je održana press konferencija na kojoj se nakon Sergeja Jakirovića medijima obratio i trener Rođenih Amar Osim.

Osim je na riječi Jakirovića odgovorio na malo ‘šaljiv‘ način, ali i kroz realnu prizmu analizirao svoj tim u dosadašnjem dijelu prvenstva.

 “Prvi gradski mostarski derbi. za mene. Raspoloženje je bolje nego što je bilo iz prostog razloga što smo nakon nekoliko godina uspjeli nekoga pobijediti. Malo kolega zeza da ne gubimo baš često, volio bih da se zamijenimo sa njima i da imamo jedan poraz i pet pobjeda u zadnjih 6 kola, umjesto što imamo dvije pobjede i četiri neriješena, ali dobro. Realno i igramo tako da ne možemo nikoga specijalno nadigrati, ali i da nas ne može neko specijalno nadigrati. Tako je bilo i u ovih 11-12 kola”, rekao je Osim i istakao da mu je najbitnije da vidi pravu snagu svoje ekipe, a to utakmica protiv najboljeg tima u ligi može pokazati:

“Ova utakamica, na stranu što je jako bitna navijačima i svima u Mostaru, jer su gradski derbi, prestiž i rivalstvo u pitanju, ali meni kao treneru će doći kao prilika da vidimo gdje smo, jer igramo protiv najbolje ekipe u ligi. Protiv svih ekipa smo imali nekakvih momenata i dobrih i loših, ali smo manje-više tu bili, a ova utakmica će biti drugačija jer igramo protiv možda i jednog jedinog protivnika koji je fakat ozbiljan, i dalje od rezultata i onoga što će to donijeti svima nama u smislu atmosfere i prestiža, najvažnije je da vidimo gdje smo. Igramo protiv najbolje ekipe koja nam može pomoći da se ‘izmjerimo‘, ekipe koja nam predstavlja ‘malu maturu‘, da je tako nazovem. Nama će puno značiti da vidimo kako ćemo se ponašati kada igramo protiv ‘malo bolje‘ ekipe, a to ‘malo bolje‘ shvatite kako hoćete”, istakao je Osim.

Podijeli ovaj članak