Nenad Lalatović potpuno izgubio živce: Gospodina hoće da smijene klošari koji nemaju za kiflu i kiselu vodu

2 min. čitanja

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su rezultatom 3:1 od Radničkog iz Kragujevca na svom terenu u susretu Superlige Srbije, a nakon meča je pravi haos napravio trener domaćina Nenad Lalatović.

“Ne znam kome smeta jak Radnički, plate su na vrijeme, a primanja zaposlenih su redovna. Ne bih komentarisao suđenje, na uslovnoj sam i ne želim da me kazne. Neka se zapitaju predsjednik sudijske komisije te Bjeković i Piksi ima li ovo smisla. Nikome ne zamjeram ništa, ali imam osjećaj da se nešto dešava, to je pitanje za Filipovića koji delegira sudije. Radnički može imati bolje suđenje, korektno suđenje”, kazao je nekadašnji trener Borca.

Govorio je i o stanju u svom klubu, o čijoj se skorijoj budućnosti sve više špekuliše. Odnosno, govori se o tome da bi Ivica Tončev mogao biti zamijenjen na čelu kluba.

“Ja nisam nikome smetnja i ne znam zašto bi to i Tončev bio. Klošari koji nemaju sto dinara u džepu žele da sruše Tončeva, to su nečasni ljudi koji nemaju za kiflu i oni bi da sruše čovjeka koji je za njih gospodin. Mešetari i klošari koji nemaju za kiselu vodu ne ne mogu na silu u Radnički. Tončevu je mjesto ovdje, to treba da znate vi koji bušite Radnički”, kazao je Lalatović, čiji se tim nalazi u borbi za opstanak.

 

Podijeli ovaj članak