Hadžibegićeva hit izjava: Nadam se da u septembru neće biti ove korone…

1 min. čitanja

Faruku Hadžibegiću poraz od Luksemburga teško je pao. Kako i ne bi jer selektor BiH u tri obračuna s Luksemburžanima ima pobjedu i dva poraza.

Priznao je ga boli stomak, srce i duša, da je totalno razočaran.

VEZANI TEKST – Čudni pokreti: Šta to radi selektor Faruk Hadžibegić?
 

Njegovo ponašanje i gestikulacije prema navijačima bile su ispod svakog nivoa, ispod selektorovog renomea, a Hadžibegić je na konferenciji za medije o nekim stvarima govorio nepovezano. Tako je jedna izjava postala apsolutni viralni hit. Nada se Hadžibegić da do septembra neće biti koronavirusa?!

– Šta sad? Nastaviti borbu dalje. Da li Izvršni odbor treba da kaže promijenite selektora? Nadam se da ćemo biti spremni u septembru, jer neće biti ove korone, nadam se da ćemo biti svježi, biti fizički spremni, da neće biti povrijeđenih. Nama je prva utakmica Lihtenštajn, poslije idemo na Island. Imali smo najteži raspored na početku – govorio je Hadžibegić.

Brojne mjere koje su bile na snazi zbog pandemije koronavirusa već odavno nisu na snazi, a Svjetska zdravstvena organizacija početkom maja je objavila da COVID-19 više nije globalna vanredna zdravstvena opasnost.

Hadžibegićevu izjavu pogledajte na 9:25 minuta priloženog snimka.

Podijeli ovaj članak