Fudbaler Shakhtara se pohvalio: Opalio sam šamar turisti iz Rusije, pao je i nije mogao ustati

2 min. čitanja

Rat između Ukrajine i Rusije ne vodi se samo na frontu, već i u svim sferama života, a posebno u sportu.Danylo Sikan, 21-godišnji fudbaler Shakhtara iz Donetska, otkrio je da se prošlog mjeseca potukao sa jednim Rusom, tokom priprema u Turskoj.
Turski mediji u februaru su objavili da je došlo do tuče u jednom hotelu u Antaliji i da je jednom ruskom turisti bila povrijeđena glava. Tada nije bilo poznato ko je akter incidenta, ali se Danylo Sikan sam razotrkio, želeći da se javno pohvali pred zemljacima.
– Desilo se to tokom večeri. Šetao sam sa Romom Ternovyjiem. Krenuli smo da igramo bilijar. Taj tip je bio sa djecom i ženom. Kada je vidio da smo u trenerkama Shakhtara i da smo iz Ukrajine odmahe je uzviknuo – Spartak šampion! Pravio sam se da ne čujem – pričao je Sikan za YouTube kanal Shakhtara pa nastavio:

– Bio sam bijesan. Osjetio sam da moram da reagujem. Tada mi je Roma rekao da se smirim, da ima djece u okolini – kazao je napadač ukrajinskog velikana.
Sikan kaže da je pokušao da izbjegne tučnjavu, ali je ipak morao reagovati.
– Bio sam u niskom startu, taj Rus je bio seljak. Nisam htio da im dozvolim da se tako ponašaju u hotelu, ili bilo gdje drugo. Taj tip je bio sa društvom i dalje vikao Spartak šampion! Ali je i rekao – Slava Rusiji – govori Sikan i dodaje:
– Odmah sam ustao i krenuo ka njemu. Opalio sam mu šamar. Pao je na pločice, pokušao da ustane, ali nije uspio. Dan kasnije izbačen je iz hotela – dodao je talentovani fudbaler.

Podijeli ovaj članak