(FOTO) Osvojio je trostruku krunu sa Manchester Unitedom, dijelio svlačionicu sa Beckhamom i Scholesom, a danas ga niko ne može prepoznati

1 min. čitanja

Jonathan Greening, koji je u sezoni 1998./1999., osvojio trostruku krunu sa Manchester Unitedom, uključujući Ligu prvaka u historijskom finalu protiv Bayerna, danas izgleda neprepoznatljivo. 

On je u tom periodu, između ostalog, dijelio svlačionicu sa Davidom Beckhamom i Paulom Scholesom, a redove Crvenih đavola je napustio 2001. godine kako bi pronašao klub u kojem je želio imati nešto veću minutažu.

Nosio je još dresove nešto slabijih engleskih klubova iz prve, odnosno druge lige, a u fudbalsku penziju je otišao 2013. godine tokom provedenog perioda u Tadcaster Albionu iz Yorkshirea.

Iako nije puno pokazao na terenu, on se može pohvaliti da je osvajao trofeje i dijelio svlačionicu sa nekim od najboljih igrača u historiji. 

Nakon što je završio igračku karijeru, Greening se povukao iz javnosti i trenutno je trener Scarborough Athletica, a svoj imidž je u potpunosti promijenio.

Svoju dugu kosu koja mu je tokom karijere bila do ramena je ošišao, te je pustio bradu i sada bi ga rijetko ko prepoznao. Kako on sada izgleda, pogledajte na fotografijama ispod teksta.

Podijeli ovaj članak