Vjerovali ili ne: TikToker za 10 sekundi popije 2,5 litara tečnosti

1 min. čitanja

TikTok zvijezda Aidan Parker iz Chicaga dijeli nevjerovatnu tehniku ​​koja mu omogućava da proguta čašu vode, voćnog napitka ili čak gaziranog pića za manje od 10 sekundi.

Ovaj 23-godišnji samoproglašeni “Chugging Influencer” je svojim hakom već prikupio preko 776.000 pratilaca na platformi.

„Napravio sam tutorijal i sljedećeg dana ga je vidio milion ljudi. To me je učinilo jako uticajnim“, rekao je Parker za Caters News.

Parker otkriva da stavlja “malo tečnosti” u usta da otvori grlo i podiže pogled dok guta. Tada je spreman da popije cijelu čašu u jednom gutljaju. Parkerovi sljedbenici ga usuđuju da popije sve što se može zamisliti. Od sadržaja “najveće čaše na svijetu” do limenke Spritea ili raznih slamki za piće.

Parker tvrdi da je njegov lični rekord pet boca vode od 500 ml za samo 10 sekundi – ali kaže da “nikada to više neće učiniti iz sigurnosnih razloga”. Parkerovi gledaoci su impresionirani i zbunjeni njegovim videozapisima. “Gdje je nestala sva tečnost?”, pitao se još jedan zadivljen gledalac. Odgovarajući na drugi video, jedan obožavatelj je napisao: “Ovo je bilo i impresivno i zastrašujuće. Želim da skrenem pogled, ali ne mogu.”

 

 

Podijeli ovaj članak