Ubisoft predstavio Star Wars Outlaws: Mogu li kreatori Divisiona zadovoljiti najteže fanove

2 min. čitanja

Igru razvija Massive Entertainment, Ubisoft studio poznat po stvaranju The Division i The Division 2. Trejler nije prikazao gameplay, umjesto toga se oslanjao na cgi scene da bi postavili raspoloženje svijeta, prikazujući mladu ženu u bijegu od lovca na glave

Danas, tokom Xbox Showcase-a, konačno je otkrivena Star Wars igra u otvorenom svijetu na kojoj je Ubisoft radio posljednjih nekoliko godina. Igru razvija Massive Entertainment, Ubisoft studio poznat po stvaranju The Division i The Division 2. Trejler nije prikazao gameplay, umjesto toga se oslanjao na cgi scene da bi postavili raspoloženje svijeta, prikazujući mladu ženu u bijegu od lovca na glave. Možete ga sami pogledati u nastavku.

Opis trejlera na YouTube-u nudi neke konkretnije detalje o igri.

„Iskusite prvu ikad otvorenu svjetsku igru Star Wars, smještenu između događaja The Empire Strikes Back i Return of the Jedi,“, stoji u opisu. “Istražite različite planete širom galaksije, ikone i nove. U glavnoj ulozi naći će se pljačkašica Kay Vess koja planira izvesti jednu od najvećih pljački koje je daleka galaksija vidjela. Kay će u svom društvu imati dva pomoćnika – malog Nixa koji je nekakvo biće nalik psiću, te borbenog droida BX-commanda. Borite se, kradite i nadmudrite svoj put kroz galaksijske kriminalne sindikate dok se pridružite najtraženijim u galaksiji.”

Iako novi naslov neće izaći do 2024. godine, saznat ćemo više o njemu na Ubisoftovoj izložbi sutra. 

Podijeli ovaj članak