Will Smith o šamaru na dodjeli Oscara: Bila je to užasna noć, jednostavno sam se izgubio

3 min. čitanja

U toj emisiji su, između ostalog, razgovarali o incidentu na dodjeli Oscara kada je Will ošamario Chrisa Rocka na pozornici.

– Bila je to užasna noć, kao što možete zamisliti. Ima puno nijansi i složenosti. Ali na kraju dana jednostavno sam se izgubio. Prolazio sam kroz nešto te noći. Nije da to uopće opravdava moje ponašanje… Bilo je puno stvari. Bio je to mali dječak koji je gledao kako njegov otac tuče njegovu mamu. Sve je puklo u tom trenutku. To nije ono što želim biti – rekao je Will.

Nakon toga voditelj je kazao da voli Willa i da su prijatelji, ali da je to što je napravio vrlo loše.

Smith se potom prisjetio anegdote nakon večeri dodjele Oscara.

– To je bio bijes koji sam zadržavao jako dugo. Moj rođak ima samo devet godina. On je najslađi dječačić. Došli smo kući. Ostao je budan do kasno da vidi svog ujaka Willa. Sjedimo u mojoj kuhinji, on mi je u krilu, drži Oscara i pita: zašto si udario tog čovjeka, ujače – ispričao je glumac.

U razgovoru za Fox 5 također se osvrnuo na šamar na Oscarima.

 

Kazao je da potpuno razumije ako publika nije spremna gledati ga na ekranu, ali se nada da njegovi postupci neće kazniti film koji izlazi uoči sezone dodjele nagrada.

– Potpuno razumijem ako neko nije spreman. Ja bih to apsolutno poštovao i dopustio im da ne budu spremni. Moja najveća briga je moj tim. Antonie je napravio ono što mislim da je najveći posao u cijeloj njegovoj karijeri… Ljudi u timu obavili su neke od najboljih poslova u cijeloj svojoj karijeri, a ja se nadam da moji postupci neće kazniti tim – rekao je Smith.

Podijeli ovaj članak