Supruga slavnog glumca zbog bolesti je ćelava: “Bilo je zastrašujuće, izvukla sam punu šaku kose”

2 min. čitanja

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53), nekoliko godina bori se s bolešću, a sada je na društvenim mrežama podijelila novu fotografiju i uputila posebnu poruku.

– Sretan dan ljepote ćelavih ljudi mojoj braći i sestrama! Volim vas – napisala je Jada uz objavu, a u komentarima su joj se javili pratitelji i uputili joj komplimente:

”Wow”, ”predivna”, ”lraljica”, ”divna”, ”ljepotica”, ”prekrasna”, ”blistaš”…, pisali su.

 

Jada se od 2018. godine bori s autoimunom bolešću alopecijom koja napada folikule dlaka zbog čega dolazi do opadanja kose nakon čega ostaju ćelave mrlje po glavi.

– Imala sam problema s gubitkom kose – kazala je tada i dodala:

– Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana, izvukla sam punu šaku kose. Samo sam pomislila – “o moj Bože, hoću li oćelaviti”- pričala je Jada.

VEZANI TEKST – Dodjela Oscara: CODA najbolji film, Will Smith napravio incident

Iako je neko vrijeme eksperimentirala s injekcijama steroida kako bi obnovila kosu, odlučila je prihvatiti ćelavost kada je 2021. godine obrijala kosu, inspirirana kćerkom Willow Smith koja je napravila isto.

Njena bolest našla se u centru pažnje kada se komičar i glumac Chris Rock našalio na račun njene obrijane glave uporedivši je s izgledom Demi Moore u filmu “G. I. Jane.”

Rock je rekao da jedva čeka vidjeti Pinkett Smith, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G. I. Jane 2”, što je navelo Smitha da se popne na pozornicu i udari Rocka.

Podijeli ovaj članak