Stručnjaci objasnili zašto je Harry Styles najzgodniji na svijetu

3 min. čitanja

Harry Styles proglašen je najzgodnijim muškarcem na svijetu, a postoji naznaka da je i “avanturistički ljubavnik”.

Ali zašto je Harry, pop fenomen, koji trenutno glumi u hitu “Don't Worry Darling”, nedvojbeno zgodan, pun karizme i hladnokrvnog samopouzdanja koje ga izdvaja?

– Pojedinci nas prvenstveno privlače kada imaju jak genski fond. To je neka vrsta urođene privlačnosti, potpuno utemeljene na instinktu koji seže stoljećima u prošlost. Žene bi tražile široka ramena, tijelo u obliku slova T koje se sužava prema struku, simetrično lice i jaku kosu, sve su to atributi koje Harry ima. Ako muškarac ima sve ove stvari, to bi implicitno značilo da će otac vaše djece “praviti” najsnažniju moguću djecu – objašnjava britanska psihologinja Jo Hemmings, dodajući kako nećemo svi imati djecu s Harryjem, ali kako je sve to dio njegove privlačnosti.

Naučno, Stylesovo je lice nazvano “savršenim” u izvještaju “The Center for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery u Londonu”. Istraživali su zlatni omjer – kako se simetrija lica slavnih može koristiti za njihovo rangiranje po privlačnosti, a Harry je bio najbolji.

Udaljenost između Harryjevih očiju podijeljena s dužinom jednog oka daje mu 98,15 posto savršenog omjera.

– Oko 98 posto pojedinaca imaju asimetrično lice i odlaze hirurzima kako bi to sve izbalansirali, bilo da se odlučuju za botoks, filere za usne ili bilo što drugo – dodaje Jo.

Harry ima intenzivne, zelene oči, pomalo neobične.

– Vrlo često kada druge gleda u lice, čini da se osjećaju kao da su jedini važni – kaže psihologinja.

I nisu samo njegove oči besprijekorne, stručnjaci vjeruju da njegova nevjerojatna kosa također igra značajnu ulogu u njegovoj privlačnosti.

– Harryjeva duga, smeđa upadljiva kosa savršena je vidljiva metafora za snagu koju ima kao osoba i činjenicu da se ne boji donošenja velikih, hrabrih odluka u svim dijelovima života, i to je iznimno privlačno – kaže slavni frizer i osnivač brenda za kosu Nicky Lazou.

Jo se slaže, sugerirajući da bi njegova zapuštena griva čak mogla biti znak da je Harry, koji trenutno izlazi s rediteljicom Olivijom Wilde (38), pustolovni ljubavnik.

– Harryjeva kosa je sjajna i gusta, ima nečeg divljeg u tome. Ima puno tetovaža što implicira i malo divlju prirodu – dodaje Jo.

– To pokazuje da je prilično nesputan, a takvi su često dobri u krevetu jer su seksualno uzbudljivi – objašnjava.

Harry ima posebno primamljiv govor tijela, a fanovi smatraju da to ukazuje na to kakav bi on bio kao partner. Dok govori, čini se da često gleda u lice, što sugerira da je empatičan partner.

Od njegovog romantičnog govora tijela fanovima klecaju koljena, jer odaje dojam muškarca tihe moći i samopouzdanja, što je vrlo privlačno.

Podijeli ovaj članak