Severina kao Lepa Brena i Josipa Lisac: Pjevačica imitacijama u Superstaru nasmijala kolege

2 min. čitanja

Severina je u posljednjoj epizodi Superstara imala priliku pokazati svoje imitacijske sposobnosti te je “utjelovila” kolegice Lepu Brenu i Josipu Lisac dok je jedan od takmičara oponašao Zdravka Mamića.

Hrvatska pjevačica članica je žirija takmičarskog showa Superstar gdje se u posljednjoj epizodi s jednim od takmičara “nadmetala” u imitacijama.

Naime, Marko Vukmanović iz Bjelovara žiriju je otkrio da se bavi imitacijom. To je odlučio i pokazati žiriju te je utjelovio Zdravka Mamića, dok je Severina imitirala Josipu Lisac.

“Josipa bi te zamolila da kažeš nešto o Zdravku Mamiću, bila bi presretna”, kazala je Severina imitirajući Josipu.

“Čovječe, pa ljubavi moja, pa ti ljubavi, Josipa moja, meni najdraža pjevačica razumiješ”, kazao je i nasmijao članove žirija.

Mia Dimišić je prokomentarisala da su bili “dosta dobar duo”. Tonči Huljić je potom zatražio da se kao Lepa Brena obrati Zdravku.

“Ja sam počela kao rock and roll pjevačica i onda se desilo da je moj menadžer došao i rek'o: ‘Breno ti moraš da pevaš za široke narodne mase. Tako da sam ja postala i biznis woman i pevačica. Šta si ti?”, kazala je Severina imitirajući Brenu što je nasmijalo sve u studiju.

Takmičar je potom pokušao imitirati Arnolda Schwarzenegera, ali su zaključili da je u ovom nadmetanju ipak izgubio od Severine.
Vukmanović naposljetku nije prošao, a dobio je tek jedno “da” od Tončija Huljića.

Klix.ba

Podijeli ovaj članak