Posjetitelj iznenađen onim što je dobio nakon što je naručio ribu u restoranu

1 min. čitanja

Riba je hrana koja nekima izaziva odbojnost, dok je drugi obožavaju. Neki smatraju da ima loš ukus, dok je drugi uživaju jesti. Međutim, nedavno se na društvenim mrežama proširila snimka iz jednog restorana koja je šokirala mnoge ljude.

Na snimci se vidi posjetitelj koji je naručio ribu. Kada je dotakao ribu štapićem za jelo, riba je otvorila usta i ugrizla štapić. Prizor žive ribe na tanjiru je iznenadio mnoge ljude koji su snimku vidjeli, a video je postao viralan.

Naravno, ova neobična situacija izazvala je veliki broj komentara na društvenim mrežama. Jedan od komentara koji se izdvaja kaže: “Očekujete da od mene jedem ovo, a riba mi želi izjesti organe”.

Ova neobična situacija opet je pokrenula rasprave o hrani, posebno o jelu kao što je riba. Iako mnogi uživaju u ovom ukusnom obroku, postoji i onaj dio ljudi koji se izbjegava konzumacija ribe upravo zbog ovakvih iznenadnih situacija.

U svakom slučaju, ova snimka je podsjetnik da trebamo biti pažljivi prilikom konzumiranja hrane u restoranima. Nikada ne znamo što nas može iznenaditi na tanjiru.

Podijeli ovaj članak