Nick Cannon dobio 12. dijete, evo kako se zove djevojčica

2 min. čitanja

Posljednja, dvanaesta prinova, djevojčica Halo Marie Cannon, rodila se prije dvije sedmice, a njena majka Alyssa Scott sretnu vijest podijelila je ovog četvrtka na druŔtvenim mrežama.

Prvo zajedničko dijete Cannona i Alysse, dječačić Zen, preminuo je u novembru proÅ”le godine zbog tumora na mozgu u dobi od pet mjeseci.

Scott ga se, kako prenosi Page Six, prisjetila u emotivnoj objavi povodom rođenja kćerkice, poručivÅ”i kako je “Zen u svakom njenom udisaju.

– 14. decembra 2022., naÅ”i životi su se zauvijek promijenili. Znam da je Zenov duh bio s nama u sobi tog jutra. Znam da nas gleda odozgo. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu. Sjećat ću se zvuka Nickovog glasa koji govori ā€ždjevojčica jeā€œ i bljeska svega Å”to smo proÅ”li na njegovom licu. Sjećat ću se zvuka njenog povika pri prvom udahu i osjećaja otkucaja njenog srca uz svoje. Slatka djevojčice, dobila sam svoje iznenađenje. Volimo te, Halo Marie Cannon – poručila je Alyssa uz kompilaciju videa iz bolnice.

Podsjetimo, uključujući i novorođenče, Cannon ima 12 djece s ukupno Å”est žena. S bivÅ”om suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccana i Monroe. S manekenkom Bre Tiesi ima četveromjesečnog sina Legendaryja, dvomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, dvomjesečnog Risea i jednogodiÅ”nju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

Ā 

Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
View this post on Instagram
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 
Ā 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)

Podijeli ovaj članak