Izašao trailer: Zlatan Ibrahimović u popularnoj franšizi o Asterixu i Obelixu igra negativca

2 min. čitanja

S ukupnim proračunom od 60 miliona eura, peti film iz slavnog serijala bit će jedan od najskupljih u francuskoj historiji. Ibrahimović je dobio ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar povjerio zadatak da izbriše nepobjedivo galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nije osvojio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Caius Bonus (tu ulogu je tumačio francuski glumac Jean-Pierre Castaldi) smijenjen je s dužnosti, a na njegovo mjesto, u rimski garnizon stiže Gaj Antivirus.

Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezarova naredba zakon, a pokušat će je provesti u djelo dok su Asterix i Obelix u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smještena je na istok, gdje su se nerazdvojni prijatelji zaputili pomoći princezi u nevolji.

Ulogu Obelixa dosad je tumačio Gerard Depardieu, no u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Gilles Lellouche. Cezara ovaj put glumi filmska zvijezda Vincent Cassel. U novom filmu ponovno se pojavljuje Kleopatra, a tu ulogu je od Monice Bellucci preuzela proslavljena francuska glumica Marion Cotillard. Lukavog i odvažnog Asterixa glumi Guillaume Canet.
Franšiza u malim ulogama često ugosti slavne osobe koje nisu profesionalni glumci. Tako se u filmu “Asterix i Obelix: Misija Kleopatra” pojavio nekad najbolji nogometaš svijeta Zinedine Zidan, dok je 2008. u filmu posvećenom Olimpijskim igrama u antičkoj Grčkoj nastupio pilot Formule 1 Michael Schumacher.

Podijeli ovaj članak