Ilma Karahmet pjesmom “Ginem ponosno” najavila album prvijenac

2 min. čitanja

Pored ove pjesme autor je i njenih hitova “Neko nije” i “Nešto tvoje”, dok je za aranžman zadužen Marijo Pajić. Kako provjeren tim ne treba mijenjati i ovaj put su zajedno stvorili magiju za koju Ilma kaže da je od početka znala da je ovo pjesma s kojom želi najaviti svoj prvi album,

– Ponosna sam na našu dosadašnju saradnju i zaista sam sretna da svaki put uspjevamo pomjeriti granice koje smo prethodno sebi postavili. Danas je jako teško doći do kvalitetne i dobre pjesme, ali Bane je prava adresa za mene, jer su nam se energije poklopile. Svi mi koji se bavimo ovim poslom često dolazimo u situaciju da se pitamo šta to snimiti i kakvu pjesmu odabrati. U svakom slučaju, obzirom da ne jurim trendove, želim graditi svoji stil po kom me već mnogi prepoznaju. Pjesmom “Ginem ponosno” najavljujem svoj album prvijenac i jedva čekam da u 2023. čujete šta sam vam pripremila – kaže Karahmet.

Spot je sniman više od 23 sata na nekoliko lokacija u Beogradu u produkciji Area7 Entertainment.

Pjesma i spot “Ginem ponosno” su premijerno prikazani u četvrtak 01.12. na Ilminim društvenim mrežama dok će Tuzlanke i Tuzlaci prvi moći da je poslušaju uživo na Ilminom koncertu koji će se desiti na Trgu slobode, 9. decembra u 21 sat. 

Podijeli ovaj članak