Glumica otvoreno o suprugu: Julia Roberts otkrila zbog čega je njen brak savršen

2 min. čitanja

Julia Roberts, koju trenutno možemo gledati u filmu “Karta za raj” gdje glumi s Georgeom Clooneyem, u najnovijem intervjuu za Sunday Morning pričala je o svom porodičnom životu – suprugu Danielu Moderu i njihovih troje djece.

Nagrađivana glumica, koja je u braku sa spomenutim rediteljem već više od 20 godina, izjavila je kako je gluma njen san, ali i da nije jedini san koji se ostvario. Istakla je i kako, naravno, nije sve uvijek savršeno, ali da puno mira i radosti nalazi upravo u provođenju vremena sa svojom porodicom.

– Kad ne glumim, biti domaćica je moj posao s punim radnim vremenom – objasnila je.

Julia, koja se za Modera udala 2002, otkrila je da joj suprug i dalje piše ljubavna pisma koja ona drži na posebnom mjestu kako bi ih jednog dana pokazala svojoj kćerki.

– To je nešto što Danny i ja radimo oduvijek. Prvo pismo koje mi je napisao bilo je na sedam stranica, još ga čuvam. Jednog dana ću to pokazati svojoj kćerkii Hazel i reći joj – to je ono što tražiš – priča Julia.

Julia i Daniel imaju troje djece, 17 – godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa, te 15 – godišnjeg sina Henryja. Prije nekoliko godina, tačnije, 2018, glavna tema u svjetskim medijima bila su šuškanja o raspadu braka glumice. Julia tadašnje navode nije komentarisala.

Julia i Danny upoznali su se na setu filma “The Mexican” gdje je Danny radio kao snimatelj. Julia je tada već bila svjetski poznata zvijezda, a Moder jse odma zaljubio u nju. Iako je tada bio u braku, razveo se i oženio Juliju.

Podijeli ovaj članak