Cillian Murphy, seks simbol današnjice: Pogledajte snimak koji je ukrao srca brojnih dama

2 min. čitanja

Irski glumac Cillian Murphy pozirao je za magazin GQ, a snimak je oduševio brojne dame koje ga smatraju seks simbolom današnjice.
“Stoput sam pregledala ovaj snimak. Tako je zgodan”, “Imaj milosti”, “Koliko seksipila u jednom videu”, “Ovo je previše za mene”, neki su od komentara.

On je prošle godine ostvario glavnu ulogu u filmu “Oppenheimer”, a mnogi mu predviđaju Oscara. Uprkos tome što je svjetska zvijezda, njegov privatni život je miran. Sa suprugom Yvonne McGuinness s kojom je u braku već 20 godina i djecom živi u Dublinu.

“Družim se s nekoliko glumaca, ali većina mojih prijatelja nisu iz ovog posla. Također volim kada ne radim. Za mene kao glumca, veliki dio istraživanja se odnosi na samo postojanje, tj. normalan život u kojem radim normalne stvari i posmatram svijet oko sebe”, rekao je za spomenuti magazin.
Između ostalog je otkrio kako mu ljudi često govore da je povučen i da djeluje kao da ne želi davati intervjue.

“To nije tačno. Volim pričati o poslu, o umjetnosti. No, mislim da je bespotrebno kada me neko pita: ‘Recite nam nešto više o sebi'”, ispričao je.

Objasnio je zbog čega se ne fotografiše s fanovima. No, uljudno popriča sa svakom osobom koja mu priđe.

“Kada sam to počeo raditi, život mi se promijenio. Naprosto mislim da je bolje pozdraviti se i malo popričati. Ovo govorim mnogim ljudima. Moj prijatelj koji je glumac mi je rekao: ‘Osjećam se tako loše’, ali ne treba vam fotografija da zabilježite sve gdje ste bili tokom dana”, kazao je.

Izvor: klix.ba

Podijeli ovaj članak