Zimska priča u Bosanskoj Krupi

1 min. čitanja

Zimska priča je manifestacija koja se održava u Bosanskoj Krupi, a organizira se u saradnji sa JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje”.

Ove godine, manifestacija će se održati od 24.12. do 02.01.2023. godine i obuhvatit će devet dana muzičkih svirki sa poznatim bendovima i muzičarima sa naših prostora. Pored muzičkih nastupa, građani Bosanske Krupe imat će priliku da uživaju u raznolikim sadržajima organizovanim u ulici Patriotske lige i u ulici Čaršija bb, kao i da posjete Novogodišnji sajam koji će se održati u istom periodu.

Program „Zimske priče“ upotpunit će sadržaji namijenjeni djeci i mladima poput zabave uz nastupe OŠ “Otoka” u Otoci (29.12.), te nastup najmlađih iz naše JU “Dječije obdanište i dom učenika” Bosanska Krupa (30.12.). Tradicionalno i ove godine organizovat će se i proslava dječije Nove godine i to u Bosanskoj Otoci (29.12.) i Bosanskoj Krupi (30.12.) i još mnogo toga.

Sve u svemu, Zimska priča je manifestacija koja pruža priliku za zabavu i uživanje za sve uzraste, a pored toga, pruža priliku za podršku lokalnim privrednicima i proizvođačima.

Podijeli ovaj članak