SERVISNE INFORMACIJE za dan 02.06.2022.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

U 10,00 sati ul.Branilaca grada naru┼íavanje javnog reda i mira u─Źestvovanjem u tu─Źi od strane 2 lica. Prekr┼íajni nalog na 2 lica.

U 18,03 sati ul.Oto─Źkih heroja naru┼íavanje javnog reda i mira ugro┼żavanjem sigurnosti putem dru┼ítvenih mre┼ża aplikacije mesend┼żer od strane 1 lica. Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 28 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çeno 1 lice.

JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça. Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul. Dana nezavisnosti, ─ćojluk i ─ćojluk brdo i od 09,00 do 15,00 sati u ul.┼áehidska. Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas od 08,00 do 12,00 sati planski prekida u isporuci elektri─Źne energije na dalekovodu Perna od 09,00 do 15,30 sati na dalekovodu Be─çirevi─çi i od 10,00 do 16,00 sati na TS II Osnovna ┼íkola. Radovi na mre┼żi.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á grada┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 15┬░C , vla┼żnost zraka 84 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 44 cm, u Bosanskoj Otoci 89 cm (NV).

RadioBK

Podijeli ovaj ─Źlanak