Prvi memorijalni kup Mumin Kočić: Ribolovci se okupljaju na jezeru Pecka u Ljusini

2 min. čitanja

Udruženje sportskih ribolovaca “Krušnica” Bosanska Krupa organizuje 1. Memorijalni kup Mumin Kočić na jezeru Pecka u Ljusini u subotu, 27. maja. Ovo takmičenje predstavlja poseban događaj za ljubitelje ribolova u ovom području, a svi zainteresovani mogu se prijaviti i učestvovati u ovom izazovu.

Program takmičenja započinje u 8 sati, kada će se vršiti prijave takmičara. Svi ribolovci koji žele da se prijave trebaju doći na jezero Pecka u Ljusini i popuniti prijavni obrazac. Nakon prijava, takmičenje će početi u 10 sati.

Memorijalni kup Mumin Kočić privlači ribolovce svih nivoa iskustva, tako da su svi dobrodošli da se pridruže. Bez obzira da li ste iskusni ribolovac ili ste tek početnik, ovo takmičenje pruža priliku da se pokažete u svojim ribolovnim vještinama i steknete nova poznanstva u ribolovnoj zajednici.

Nakon nekoliko sati ribolova, u 14 sati će se održati proglašenje rezultata. Najuspješniji ribolovci će biti nagrađeni zasluženim priznanjima i nagradama. Ovaj događaj predstavlja priliku da se takmičari povežu i podijele svoje iskustvo sa drugim ribolovcima.

Kako bi učestvovali u ovom takmičenju, potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 20KM. Svi takmičari trebaju imati svoju ribolovnu opremu i dozvolu za ribolov. Za sve dodatne informacije i prijave, možete kontaktirati organizatore na broj telefona 061/458-520.

Udruženje sportskih ribolovaca Krušnica Bosanska Krupa posvećeno je promovisanju ribolova kao sporta i očuvanju prirodnih resursa u ovom području. Ovaj memorijalni kup je samo jedan od mnogih događaja koje organizuju kako bi okupili ribolovce i ljubitelje prirode.

Svi ribolovci i zaljubljenici u prirodu su pozvani da se pridruže i uživaju u jednom danu ribolova na jezeru Pecka u Ljusini. Ovo takmičenje obećava uzbudljivo iskustvo, u kojem će se takmičari nadmetati, ali i razmjenjivati savjete i priče iz svijeta ribolova. Ne propustite priliku da se pridružite Udruženju sportskih ribolovaca Krušnica Bosanska Krupa na ovom posebnom događaju!

Podijeli ovaj članak