POZIVNICA : Druženje poduzetnika Bosanske Krupe

2 min. čitanja

Udruženje poduzetnika grada Bosanska Krupa i Gradska uprava Bosanska Krupa pozivaju  sve poduzetnike sa područja Bosanske Krupe na druženje, sumiranje rezultata, razgovor o planovima i idejama, te komunikaciji u narednoj 2024.godini, 22.decembra (petak) u Zlatnoj Niti sa početkom u 14h. 

 

 

Kako se godina bliži kraju, oduševljeni smo što možemo uputiti poziv na proslavu i druženje, te sumiranje rezultata, poslova i planova u ovoj 2023.godini. Ovaj događaj je jedinstvena prilika da se lokalni poduzetnici i lokalna uprava okupe, razmisle o dostignućima iz  ove godine i  pojačaju  sarađuju na oblikovanju naprednog poduzetničkog pejzaža za budućnost.

 

Svi predstavnici kompanija, obrta, ugostiteljskih radnji, pružaoci usluga u turizmu, svi koji se osjećaju kao poduzetnici, dobrodošli su na ovo druženje, razgovor s povodom i planovima, te dijeljenje ideja, prilika i poslovnih saradnji.

Sva pitanja i informacije možete dobiti na Facebook stranici Udruženje poduzetnika Bosanska Krupa ili na mail: agencijakrater@gmail.com

 

Pridružite nam se na druženju inspiracije, saradnje i planova, komunikaciji poduzetnike s predstavnicima lokalne samouprave , kako bismo stvorili prosperitetnu budućnost za našu zajednicu. Vaše prisustvo i uvidi su od neprocjenjive važnosti dok planiramo put do živog poduzetničkog ekosistema.

 

Radujemo se što ćemo proslaviti dostignuća u protekloj godini i zamisliti budućnost rasta, inovacija i saradnje.

 

Srdačan pozdrav,

Udruženje poduzetnika grada Bosanska Krupa

Podijeli ovaj članak