Vučićev nasljednik: Hvala Dodiku, volimo Srpsku, poštujemo BiH

2 min. čitanja

Novoizabrani predsjednik SNS-a Miloš Vučević zahvalio je lideru SNSD-a Miloradu Dodiku na čestitki povodom izbora na ovu poziciju, ali i svim građanima koji žive u entitetu RS, naglasivši da mu Dodikova pažnja i dobre želje izuzetno znače, ali i obavezuju na još veći rad.

Vučević je na Twiteru napisao da se “zajedništvo i saradnja cjelokupnog srpskog naroda, gdje god on živio, više ne dovodi u pitanje, uspjesi su zajednički, a nevolje tu da se podijele i prebrode”.

– Draga braćo i sestre od Hercegovine do Krajine, od Trebišnjice do Une, znamo koliko vam znači Srbija i koliko vas raduju njeni uspjesi i razvoj, obećavam vam da ćemo mi u Srpskoj naprednoj stranci učiniti sve da vas učinimo još ponosnijim u godinama koje dolaze. Volimo Srpsku, poštujemo BiH, mir i stabilnost su temelji uspeha, svih nas, sa obe strane Drine, poručio je Vučević.

Из свег срца захваљујем се на честитки председнику Додику, али и свим грађанима Републике Српске, ваша пажња и добре жеље ми изузетно значе, али и обавезују на још већи рад. Заједништво и сарадња целокупног српског народа, где год он живео, више се не доводи у питање, успеси су… https://t.co/ed1XiJiIMr

— Милош Вучевић (@VucevicM) May 27, 2023

Ranije je Milorad Dodik putem Twittera uputio čestitku Vučeviću, istakavši da njegovo imenovanje donosi nastavak realizacije zajedničkih interesa.

Podijeli ovaj članak