Stradala porodica Krstić će biti sahranjena u utorak u Mostaru

1 min. čitanja

Tragično stradala porodica Krstić iz Mostara koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu oko 20 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, bit će sahranjena u utorak u tom gradu.

Posljednji ispraćaj za Borisa (35), Marijanu (34) i Roberta Krstića (9) bit će održana u utorak, 27. septembra u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, piše u smrtovnici tragično stradale porodice.

Porodica koja je stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja je u crno zavila Hercegovinu, bit će pokopana u Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ.

Sveta misa zadušnica će se služiti uz pokop, a porodica će primati saučešće od 14 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

Bračni par Krstić i njihov devetogodišnji sin su poginuli u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri vozila, a s njima je u automobilu Renault Scenic bila i trogodišnja kćerka G.K. koja je noćas hitno operisana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i trenutno je u Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (JIL).

Poginuo je i vozač iz vozila “BMW X5” Mate Primorac iz Čitluka dok su teške tjelesne povrede zadobili putnici iz vozila “BMW” L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

Podijeli ovaj članak