Samo u BiH: Parkirala u tuđe dvorište, upalila sva četiri i otišla na večeru

2 min. čitanja

Slučaj neprimjerenog parkiranja poznat je širom Bosne i Hercegovine.

Jedna takva situacija dogodila se prije nekoliko dana u Cazinu.

Kako tvrdi čitateljica portala Cazin.net, ženska osoba se parkirala u njeno dvorište, zagradila joj izlaz i otišla na večeru.

“Čekala sam je pola sata da se vrati i na kraju zvala policiju jer mi je bilo hitno da iziđem iz svoga dvorišta, a nisam mogla zbog neodgojene žene. Pa kad se vratila još se ona derala na mene kao da sam ja došla u njeno dvorište bez pitanja a ne ona u moje.

I najbolje je od svega kad mi je prijetila šta će mi uraditi od mog auta. Stvarno sam tolerantna osoba ali ovo je užas. Iskreno smatram da naš narod u Cazinu treba ovo vidjeti”, poručila je čitatteljica pomenutog portala.

Ovaj se slučaj desio u samo centru grada, u ulici Cazinskih brigada, ispred Pekare Ale.

Kako navodi pomenuta čitateljica, ovu osobu nikad u životu nije vidjela, a policija nije uspjela intervenisati uz izvinjenje jer su patrole bile udaljene od njene lokacije zbog gužve.

“Da je u pitanju neko koga ja poznajem taj bi se javio da pita za dopuštenje. Hiljade ljudi parkira mjesečno tu bez pitanja ali svako se izvine, ja sam ovo snimila znog nekulture i laganja gospodje u videu. Stvarno mi je ovo užas”, zaključila je.

Podijeli ovaj članak