Ryanair uveo novu liniju iz BiH, cijena karte prava sitnica

1 min. čitanja

Ryanair, najveći evropski avioprevoznik, danas je najavio novu ljetnu liniju iz Banje Luke za Berlin koja će letjeti dva puta sedmično od aprila.

Banjalučani i ostali putnici sada mogu rezervisat ljetni odmor koji uključuje ovu uzbudljivu novu rutu za Berlin te uživati u najnižim cijenama i najširem izboru odredišta za ljeto 2023. godine.

– Oduševljeni smo što našim klijentima u Bosni i Hercegovini donosimo još više izbora i vrijednosti s dodatkom ove nove rute za Berlin našem rasporedu za ljeto 2023, čime ljudima u Banjoj Luci nudimo još više izbora pri planiranju dugo očekivanih ljetnih praznika. Radujemo se što ćemo ovog ljeta ugostiti kupce na našim letovima za i iz Berlina jer Ryanair nastavlja pružati veću povezanost i niže cijene karata od bilo koje druge avio kompanije za Bosnu i Hercegovinu, poručila je Alicja Wojcik Golebiowska iz Ryanaira.

Inače, cijene za letove variraju od datuma do datuma, očito u zavisnosti od popunjenosti letova. Prema podacima na stranici Ryanaira, karte za pojedine datume mogu se kupiti po nevjerovatnoj cijeni.

Naprimjer, karta za let iz Banje Luke do Berlina za 9. juni u ovom trenutku se može kupiti za svega 12,99 eura, izvještava BiznisInfo.ba.

Podijeli ovaj članak