Mlada Sarajka treba našu pomoć u borbi za život: Zehri je potreban novac za putovanje na pregled u Tursku

2 min. čitanja

Zehra Kajević, mlada Sarajka, u četvrtak putuje u Tursku na pregled u vezi bolesti sa kojom se bori. U toj borbi, Zehri je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Apel za pomoć Zehri Kajević, objavljen na društvenim mrežama, ovim putem prenosimo u cijelosti:

– Zehra se operisala, nažalost dok je čekala na termin operacije tumor se proširio na limfne čvorove, urađena i operacija na jedan zahvaćeni limfni čvor nakon operacije, u iščekivanju nalaza, javlja se bol na mjestu operacije, pa je na pregledu konstatirano da se počeo širiti i na druga dva limfna čvora.

Nakon operacije čeka na nalaz 21 dan a u međuvremenu je saznala rezultate nalaza, gdje je konstatovana metastaza na preponi gdje su smješteni limfni čvorovi. Nažalost sporost našeg zdravstvenog sistema, uzrokuju širenje tako da se Zehra odlučila potražiti pomoć u Turskoj, tako da će već aBd u četvrtak ići za Tursku, u petak imati prvi pregled na klinici.

Nažalost troškovi su veliki, pa ukoliko želite da učestvujete novčano kako bi se kupile karte, platio smještaj, pregled, dijagnoza sada prvi put, možete donijeti novac do srijede kako bismo predali novac prije puta. Sjetite se naše Zehre i dovom, da joj dragi Allah odlakša i da se vrati izliječena ako Bog da. Ne sumnjamo da će Zehra sve to ako Bog da prevazići, samo aBd je bitno brzo djelovati.

Vrtić je Wavesu u Otesu na spratu iznad “Amko marketa”. Ko može i sutra lično da preda u Vrtiću u Otesu.

Žiro račun NLB banka:

ZEHRA KAJEVIĆ

1322602024034520, saopćeno je.

 

Podijeli ovaj članak