I danas uživamo u suncu: Temperature idu do 26°C – Evo kad stiže promjena

1 min. čitanja

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje od 11 do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

U Sarajevu sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 6°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 23°C.

U utorak pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niske oblačnosti. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje od 11 do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25°C.

Lijepo vrijeme zadržat će se i u srijedu. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niske naoblake. U Bosni se očekuje naoblačenje tokom noći na četvrtak. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje od 11 do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23°C, na jugu zemlje do 25°C.

Podijeli ovaj članak