Hana Hadžiavdagić: U Srbiji narod protestuje, u BiH su ratnici za tastaturama, glavonje voze poklonjena auta

2 min. čitanja

Sarajevska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je status na Facebooku vezanu za sinoćnju tragediju u naselju Marijin Dvor, kada je pijani vozač Armin Berberović usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić i povrijedio dvije osobe.

Status je vrlo brzo prikupio brojne pozitivne reakcije. Prenosimo ga u cjelosti:

– U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu. Sanjin Sefic suđen je na 17,5 godina zatvora.

2023. ništa se nije promijenilo!

Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorica, a njezina kolegica dr. Suljić u teškom je stanju te ima prijelom vratne kičme…što znači da će ostati invalid (ispravite me ako griješim). Ništa se nije promijenilo osim što Armin Berberović NIJE imao POLOŽEN vozački i što je imao i ALKOHOL u krvi…isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija? NE kontrolira dionicu koja je svaku večer mjesto utrke onih koji u gaćama imaju smoki pa to nadomjeste kada stisnu papučicu gasa…NE, DRŽAVA NE RADI NIŠTA DA ZAŠTITI NAROD od takvih. Prije nekoliko dana u sred bijelog dana projurio je bijesni auto pored Vječne vatre i umalo me pokupio na pločniku. Ne na cesti nego na pločniku!

U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promjenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio. Točka!

Podijeli ovaj članak