(FOTO) Bez sakoa i kravata: Dodik izveo Orbana u večernju šetnju Banjalukom

1 min. čitanja

Ni tropska temperatura vazduha, koja je i u sumrak bila debelo iznad 30 stepeni, nije pokvarila raspoloženje dvojici lidera na putu ka restoranu, gdje je domaćin organizovao svečanu večeru u čast mađarskog premijera

Poslije zvaničnog sastanka delegacija Srpske i Mađarske, Milorad Dodik i Viktor Orban, sa saradnicima, prošetali su Banjalukom.

Ni tropska temperatura vazduha, koja je i u sumrak bila debelo iznad 30 stepeni, nije pokvarila raspoloženje dvojici lidera na putu ka restoranu, gdje je domaćin organizovao svečanu večeru u čast mađarskog premijera.

Samo što je atmosfera bila opuštenija, baš kao i stajling. Bez sakoa i kravata, Dodik i Orban su se uputili kroz centar grada, put Gospodske ulice pa dalje među narod, a predsjednik RS je sve vrijeme upoznavao Mađara sa znamenitostima najvećeg grada RS, počev od Palate u kojoj stoluje, Hrama Hrista Spasitelja i drugo, piše Srpskainfo.

Orban je prvi put u Banjaluci jer je prije godinu i po svratio samo do Laktaša. Posjetu RS nastavlja sutra druženjem sa Dodikom na njegovom imanju.

Podijeli ovaj članak