Banja Luka: Policija u Gradskoj upravi, Stanivuković promijenio brave na vratima

2 min. čitanja

Policija je trenutno u Gradskoj upravi na uviđaju zbog promijenjehih brava u Gradskoj upravi, odnosno kancelarije Ljube Ninkovića, predsjednika SkupÅ”tine grada Banja Luka.

Sam Ninković je potvrdio zaĀ Nezavisne novineĀ da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik DraÅ”ko Stanivuković. Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave.

– Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru – rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik.

– Mi se bojimo za pečate, kao osnovne stvari koje neko može zloupotrijebiti, i svi dokumenti koji se pojave danas su upitni – rekao je Ninković.

Podsjećamo, jučer je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati plaću, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plaće.

– On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaÅ”, iznijet ćemo njihovu fotelju – poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su doÅ”li na njegov poziv.

Vanredna sjednica SkupÅ”tine grada Banja Luka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u “Akvani”, jučer nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Podijeli ovaj članak