(VIDEO) Travničanin o svojim ljubavnim “mukama”: Sa kojom god djevojkom sam bio – udala se

2 min. čitanja

Nešto slično filmu Predigra za brak, u kojem je glavnog lika pratilo prokletstvo da svaka žena sa kojom bude intiman pronađe pravu ljubav u drugom muškarcu, i Dominiko Poplašen iz Pougarja kod Travnika dijeli sličnu sudbinu.

Naime, Dominiko iz malog mjesta kod Travnika nasmijao je mnoge kada je ispričao da je za žene očigledno hamajlija za ljubav pošto svaka, nakon susreta sa njim nađe svoju srodnu dušu.

– Žene, društvo i kafana to mi ne diraj, kaže Dominiko kroz smijeh prepričavajući jednu zanimljivu priču iz svog života, da mu je ženu oteo kum.

– Imao sam 20 godina tada, došao mi kum iz Njemačke, sa parama. A ja u to vrijeme imao djevojku, mada i neki problem sa zdravljem, i vidim ja, stalno je pitam da mi pomogne, da me vozi u bolnicu, ali ona nešto ne može. I ajde odemo mi jednu noć u kafanu, ona i ja i kum. Tu noć se mi nešto posvađali, kad ode izgleda ona sa njim, kaže Dominiko za YouTube kanal Auslanderi objašnjavajući da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekrši muški kodeks.

Također, kroz smijeh dodaje da vjeruje da donosi sreću ženama jer drugo objašnjenje nema za situacije u svom životu.

– Što se tiče mlade, ja sa kojom god da sam bio, udala se. Ako se družiš sa mnom, ja ti dam blagoslov za pravu ljubav. Šta ću, ja nemam Audi, nemam BMW, nemam ni curu, ali ako se neka javi da pristaje bez toga, biće odlično, kazao je Dominiko.

Ispod videa mnogi su mu poručili da ne žuri i da će prava ljubav doći kad mu bude suđeno, dok mu je jedna djevojka na šaljiv način poručila: “Ostavi se auta ja sam se sa najboljim frajerima vozila u “fići” i “stojadinu””.

Podijeli ovaj članak