(VIDEO) Amerikanac iz Supertalenta dao otkaz, prodao kuću i seli se na Balkan

2 min. čitanja

Amerikanac Justus Reid, koji je balkanskoj javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama, donio je veliku odluku koja je iznenadila sve njegove pratitelje – napustio je posao, prodao svoju kuću i seli se na Balkan.

“U julu krećem sa svojom turnejom. Počet ću od Srbije. Idem autobusom sve do Makedonije, zatim preko Crne Gore do Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije”, otkrio je influencer u videu na TikToku. Njegov otac se našalio: “Konačno smo ga se uspjeli riješiti. Sad je vaš.”

@justus_reid I can’t believe I did this! #balkan #serbia #bosnia #macedonia   #slovenia #montenegro #croatia ♬ original sound – Justus Reid

Njegov video izazvao je mnoštvo reakcija. “Trebao bi prvo pogledati kartu”, “Dođi nam u Mostar”, “Nemoj zaboraviti Albaniju i Bugarsku”, “Lijepo je posjetiti sve te države, ali ako planiraš ostati najbolji izbor ti je Hrvatska, možda Split”, samo su neki od komentara ljudi ispod objave.

Posjetio Srbiju, nastupio u hrvatskom Supertalentu…

Inače, influencer je nedavno posjetio Srbiju. Kad je došao u Beograd, ispričao je da je promijenio tri aviona i putovao 25 sati da bi napokon stigao do “spomenika Nikole Tesle”. No zapravo je stajao kod spomenika knezu Mihailu, podsjeća Index

@justus_reid I made it alive!!! #balkan #serbia ♬ original sound – Justus Reid

Justus Reid je zapjevao i na pozornici hrvatskog Supertalenta. Trebao se pojaviti u polufinalu jer je od žirija u audicijskoj emisiji dobio četiri “da”, no na TikToku je rekao da su mu iz produkcije poslali e-mail da ipak neće nastupati.

@justus_reid The truth… #balkan #croatia ♬ original sound – Justus Reid

 

 

Podijeli ovaj članak