Šta vam donosi ovo ljeto: Pogledajte ‘tarot‘ prognozu za sve znakove Zodijaka

10 min. čitanja

Ljeto 2023. definitivno će za mnoge biti sudbonosno jer se 16. jula mijenjaju karmički čvorovi koji se iz znakova Bika i Škorpiona sele na os odnosa – u Ovna i Vagu – ili bar tako tvrde astrolozi.

Venera – planet ljubavi – ulazi u znak sreće i radosti – Lava, u kojem će biti od juna do oktobra. To također znači da ćemo svi biti zaokupljeni traženjem odgovora na pitanja: koji je izvor naših užitaka, koliko mi novca treba da budem sretan i kakav posao želim raditi kako bih postao ono što jesam.

Pogledate šta Tarot karte proriču za svaki horoskopski znak – čitajte ne samo za svoj solarni znak, već i za podznak.

Ovan

Dobili ste kartu Kraljica štapova – koja pripada elementu vatre – i to je vaš element! To znači da ćete ovo ljeto doslovno osjetiti poticaj za akciju, osvajanja i općenito ćete imati puno kreativne energije u sebi! Na primjer, možete odlučiti pokrenuti vlastiti posao, jer je Kraljica štapova zaslužna za poduzetnički duh i hrabrost za otvaranje tvrtke ili javno istupanje! Možda ćete također osjetiti potrebu da se bavite sportom, “isklešete” svoje tijelo i učinite ga seksipilnijim, a stil će postati samouvjereniji! Najvjerojatnije ćete tokom ljeta imati vrlo kreativno stanje koje će vas učiniti sigurnijim u sebe – a to je najvrjednije, jer će vam dati neograničeno samopouzdanje. Za muškarce Ovnove, Kraljica štapova može simbolizirati strastvenu vezu s jednim od vatrenih znakova – Ovnom, Strijelcem ili Lavom.

Bik

Pala vam je karta Kočija – karta koja simbolizira napredak. Ova karta ukazuje i na putovanje koje će na vas jako utjecati! Općenito, Kočija može donijeti iznenada stečenu moć i kontrolu nad vašim životom. Ovo ljeto ćete osjećati da uzde držite u svojim rukama, a to je neusporediv osjećaj kada se ono o čemu sanjate i što maštate doslovno utjelovi u život. Za one koji planiraju selidbu, karta će donijeti dobro riješen problem vezan uz to. Ako želite kupiti automobil – ovaj period je idealan za jako dobru kupnju. Za vezu, ovo je karta koja govori o napredovanju, prelazak romanse na višu razinu.

Blizanci

Otvorila vam se karta Kralj pehara – karta koja simbolizira emocionalno zrelog muškarca. Prvo, ovog ljeta se možete zaljubiti u osobu koja će vas oduševiti svojom duhovnošću, osjećajnošću i mudrošću u percepciji emocija. Po zanimanju može biti liječnik, pjesnik, psiholog, kreativna osoba ili duhovni mentor. Nećete se samo zaljubiti – bit će to senzualan ples dviju duša, kada osjetite i prepoznate sve spektre svojih emocija za koje možda niste ni znali. Muškarcima ova karta obećava emocionalno sazrijevanje, kao da ćete se uozbiljiti zbog novih osjećaja, piše Atma.hr

Rak

Otvorila vam se karta Zvijezda – to je Velika Arkana Tarota koja simbolizira ostvarenje vaših fantazija i nekih dubokih duhovnih snova. Na karti gola djevojka sjedi uz vodu i izlijeva vodu iz vrčeva u zemlju, što simbolizira duboku analizu onoga što želite i za što ste spremni da se zaista ostvari. U ljeto 2023. ostvarit će vam se davni san, koji bi vam se općenito mogao činiti neostvarivim. Na primjer, možete otići na neko nevjerojatno putovanje ili ostvariti kontakt s osobom koja će vam doslovno okrenuti život naglavačke. Za muškarce, ova karta može u vaš život dovesti ženu iz snova o kojoj se niste ni usudili sanjati. Možda je iz druge kulture ili je možete upoznati na internetu.

Lav

Dobili ste Paža mačeva, koji simbolizira nova znanja, dopisivanje i veliki broj kontakata. Prvo, možete iznenada krenuti na novi tečaj, postati student, steći neku intelektualno korisnu vještinu. Možda ćete dobiti potvrdu za obuku, neki važan majstorski tečaj ili ćete sami otići na tečaj koji će vam donijeti nešto korisno za profesiju. Ako tražite asistenta, djelatnika ili pripravnika, onda možete pronaći dobrog i mladog stručnjaka. Cijelo ljeto također možete puno komunicirati – telefonom, na sastancima i putovanjima.

Djevica

Otvorila vam se karta Paž štapova, što simbolizira početak strasti ili početak nekog projekta koji ste vi pokrenuli. Vezama ova karta obećava senzualna zadovoljstva, privlačnost i simpatije temeljene na seksualnoj privlačnosti. U takvoj vezi nema podcjenjivanja – najvjerojatnije će vaš partner biti otvoren, djetinjast i iskren, što će vam donijeti maksimalnu utjehu i radost. Pripremite se za dinamiku senzacija! Također, ova karta u poslu obećava kreativni iskorak, konačno ćete si dopustiti da počnete pisati blog, stranicu na društvenim mrežama ili ćete samo cijelom svijetu obznaniti svoje hobije.

Vaga

Dobili ste Četvorku štapova, kartu koja simbolizira useljenje, stjecanje nekretnine ili uspješnu prodaju kuće. U svakom slučaju, ovog ljeta ćete imati neku vrstu odmora povezanu s pronalaženjem udobnosti i topline s obitelji. Karta prikazuje gozbu na kojoj dvoje ljudi veselo maše buketima cvijeća. Zabava se odvija pod “kupolom” luka koja simbolizira stabilnost energije – ovog ljeta ćete biti vrlo iskreni i zabavni! Vjerojatno ćete ići na vjenčanje, rođenje djeteta ili proslavu useljenja ili će se dogoditi neki vrlo važan događaj za nekoga od vaših najbližih ili za vas. Na primjer, zaruke sestre, kupnja zemljišta za izgradnju kuće, posjet rodbini u zbog slavlja.

Škorpion

Dobili ste Desetku Pehara, što simbolizira nevjerojatno stanje uma – sklad, jedinstvo s voljenima, osjećaj da je duga konačno došla u život. Često karta simbolizira neku vrstu radosnog događaja u obitelji – preseljenje u novi dom, pronalaženje “vlastitog” klana, općenito, puninu obiteljskog života. To također može uključivati ​​trudnoću, rođenje djeteta, neku vrstu proširenja u sferi vašeg braka. Najpozitivniji događaj je vjenčanje, no osim njega (ako niste u vezi), moguć je i izlet na neko duhovno bogato mjesto ili u neko pitoreskno ljetovalište, gdje će biti spa, masaže i vrhunsko opuštanje za dušu, oči i tijelo. Škorpioni, očekuje vas jako dobro ljeto!

Strijelac

Dobili ste Dvojku Pehara, što doslovno ukazuje na početak veze, zaljubljivanje, leptiriće u trbuhu i osjećaj da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Ljeto 2023. donijet će vam novu romansu, susret dva srca, jedinstvo s nekom osobom s kojom ćete se osjećati jako sretno. Za poslovne upite ovo je karta uspješnog partnerstva – naći ćete osobu koja će također gledati na projekt, kao i vi. Možda ćete biti vrlo inspirirani komunikacijom s njim i vaša kreativna zajednica omogućit će vam da “pomaknete” projekt naprijed.

Jarac

Dobili ste Viteza Pehara, koji simbolizira izgled romantičnog obožavatelja: čekaju vas lijepa putovanja, cvijeće, restorani i priznanja pod Mjesecom. Ova karta uvijek simbolizira razdoblje kada se muškarac maksimalno brine da ugodi svojoj odabranici. Ovog ljeta se možete ne samo zaljubiti, već osjetiti kako je lijepo kada ste zaljubljeni u sebe! Očekujte romantično dopisivanje, lijepe geste – sve je to vrlo tipično za Viteza pehara, koji voli flert, zavođenje i senzualni seks.

Vodenjak

Dobili ste Kralja štapova, koji ukazuje na pojavu asertivnog i bistrog muškarca. Po horoskopu može biti Lav, Strijelac ili Ovan, a zanimanje mu je poduzetništvo, show business, nastupi/coaching. Najvjerojatnije će vam biti jako prilagođen i romansa će se brzo razvijati! Što se vas tiče, Kralj štapova može ukazivati na stjecanje samopouzdanja: upravo ovog ljeta možete pokrenuti vlastiti posao, možda se odlučiti za otvaranje Youtube kanala, a bit ćete i aktivniji u društvu. Sa sigurnošću možemo reći – u ljeto 2023. postat ćete sigurniji u sebe!

Ribe

Imate malu arkanu Peticu Štapova, koja simbolizira duh sportskog rivalstva, impulzivan timski rad i sposobnost da ostanete unutar svojih granica. U ljeto 2023. možete se baciti na aktivne sportove (boks, plivanje, wakesurfing) koji će vas učiniti jačim i samouvjerenijim! Također možete otići na neku vrstu maratona koji će vam napumpati dinamiku – jednostavno osjećate više energije u sebi da ostvarite svoj potencijal zahvaljujući grupi ljudi, nekoj vrsti aktivnosti. Ovo ljeto naučit ćete se čvrsto i samouvjereno zauzeti za sebe – kao da će u vama biti više vatre za argumente i postignuća. Općenito, ovo je karta napretka u implementaciji u timu kroz sposobnost kompetentnog upravljanja sukobom, piše Atma.hr.

Podijeli ovaj članak