Retrogradni Neptun je uveliko krenuo i donosi potpuni lom: Četiri znaka su na udaru

3 min. čitanja

Stižu nam nove promjene na astro nebu. Ovo je period kada će sve tajne da budu otkrivene. Naime, Neptun je počeo retrogradni hod 30. juna, a krenuće direktno tek 6. decembra 2023. godine.

U ovom periodu neke znakove Zodijaka očekuju značajne promjene naročito one koje se tiču odnosa sa drugim ljudima.

Svi koji su skloni laganju će sada da budu razotkriveni, što znači da je ovo period za iskrenu komunikaciju. Saturn je tu da pomogne u kompromisima i razumijevanju preko Jupitera u Biku, a evo šta nam donosi retrogradni Merkur u narednom periodu:

Evo koga očekuju promjene:

Blizanci

Pred Blizancima su veliki snovi o budućnosti. Samo ne treba da prenagljuju i žure jer je ovo period za razmišljanje.

Možda dobijete malo upozorenja kada je riječ o ciljevima u vašoj karijeri. Ako ste bili opušteni Saturn vas podstiče da se fokusirate na pravi način planiranja.

Iako Neptun može da podstakne vaše snove, potrebna vam je doza praktičnosti. Čak i ako rezultati ne dolaze brzo, držite se pravila. Zapamtite da strpljivi pobjeđuju.

Rak

Period koji vam može mnogo reći o vašem rastu i razvoju. Izdržali ste dosta toga, a vaši uspjesi govore o tome.

Neptun vas navodi da budete povezaniji sa ljudima kroz svoja iskustva. Saturn vas uči da vam je potrebna ljubav i podrška drugih da biste prešli na sljedeći korak. Neptun ističe vaše snove kao i Saturn jer kreirate novo poglavlje koje će otvoriti vrata 2026. godine.

Odbacujete stariju verziju sebe i prihvatate novu koja će vam donijeti mnogo sreće i samoljublja.

Djevica

Ako su vas ljudi u prethodnom periodu lagali, sada ćete sve da saznate. Saznaćete pravu sliku o partneru ukoliko se u ovom periodu fokusirate na traženje istine.

U narednim mjesecima potrudićete se da više cijenite sebe i donosite bolje izbore u prijateljstvima i romantičnim vezama.

Za one koji su bili u povjerljivim vezama i prijateljstvima, stvari mogu biti samo bolje a veza će im biti ojačana.

Škorpija

Vodeni znaci su ove sezone vidjeli svoj potencijal i moć. Vi se razvijate i transformišete u ovom periodu a Neptun i Saturn će vam donijeti priliku da uspostavite čvršće romantične veze u budućnosti.

Bićete u skladu sa svime što vam donosi sreću. Ovaj period je povoljan za analizu i razmišljanje, a nikako za donošenje odluka.

Postoji neustrašivost i hrabrost kod vas, a kreativnost i sloboda će vam pomoći da stignete gdje želite.

Podijeli ovaj članak