Pete Davidson liječi depresiju opasnom drogom?

1 min. čitanja

Prema bliskom prijatelju bivše zvijezde Saturday Night Livea, Petea Davidsona, slavni komičar koristi ketamin pri svojem oporavku, odnosno, rehabilitaciji.

Dugogodišnju je drogu odobrila “Uprava za hranu i lijekove kao sprej za nos” (što je, kako je rečeno Page Sixu, način na koji ga Davidson uzima) 2019., a sve se češće upotrebljava način liječenja ozbiljne depresije koja nije poboljšana tipičnijim lijekovima.

Davidson, koji je bio vrlo otvoren o svojim problemima s mentalnim zdravljem i korištenjem lijekova, čini se da je previše voljan pokrenuti eksperimentalni tretman.

“Uvijek sam depresivan, cijelo vrijeme. Moram se stalno izvlačiti iz toga”, rekao je za Charlamagne tha Godu u intervjuu na YouTubeu prošle godine te objasnio da se budi depresivan.

Podsjetimo, Pete Davidson je na rehabilitaciji zbog problema s graničnim poremećajem ličnosti i PTSP-a. Kako navode, liječi se u istoj ustanovi u Pennsylvaniji u kojoj je njegov bliski prijatelj John Mulaney zatražio pomoć zbog problema s alkoholom i drogama.

Podijeli ovaj članak