Ova tri horoskopska znaka će imati sreće s novcem u maju

2 min. čitanja

Proljeće je period dobrih vibracija, radosti i pozitivne energije, vrijeme kada se sve budi.

Neke horoskopske znakove će takva energija pratiti i na polju finansija u maju 2023. godine.

Saznajte koja tri horoskopska znaka očekuje sreća sa novcem u maju:

Ovan

Ovna u maju može očekivati velika finansijska sreća. Očekuje ih povećanje plata ili unapređenje. Mnogi prijatni finansijski događaji biće prilično neočekivani. Merkur će se od 15. maja osloboditi retrogradne faze, kao i Mars koji će 20. maja preći u znak Lava. Ispostavilo se da početak mjeseca može biti težak, ali onda će njegova druga polovina za Ovna biti pravo skladište novih ideja i pozitive.

Strijelac

Strijelac će imati sreće u finansijskoj sferi iz razloga što će Pluton usporiti brzinu razmišljanja. Ni sami Strijelci neće biti pogođeni njegovim negativnim uticajem, pa će predstavnici ovog horoskopskog znaka moći da zaobiđu svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje. Ovaj mjesec će biti izuzetno produktivan, ali samo ako Strijelci ne budu lijenji i odlože stvari za kasnije.

Vodolija

Vodolija će biti uspješna u svim oblastima odjednom. Sreća će ih pratiti za petama, a vremenom će se to dešavati sve jasnije. Astrolozi vjeruju da sreća i uspjeh u jednoj oblasti mogu postati pomoć za uspjeh u drugoj. Vodolije čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivu. Ako ljudi ovog vazdušnog znaka žele da unaprijede finansijsku situaciju, potrebno je samo da pronađu dobro raspoloženje. Sve je u njihovim rukama, prenosi Prva.rs

Podijeli ovaj članak