Nova sjećanja: Vjenčali se dva puta jer je žena izgubila pamćenje

2 min. čitanja

Vjerujemo da ste više puta pogledali film u kom neko od glavnih aktera zbog spleta okolnosti izgubi pamćenje, a onda se ponovo upoznaje sa svojim životom i ljudima koji ga čine.

Slična stvar dogodila se i ženi po imenu Justice Stamper​, koja je 2014. godine u saobraćajnoj nezgodi izgubila dio pamćenja.

Ona je zadobila povrede od kojih se oporavljala mjesec dana, a isto toliko joj je trebalo da prizna svom suprugu Jeremyu da se ne sjeća njihovog vjenčanja.

Jeremy i Justice su se upoznali kada su imali 10 godina, u toku srednje škole su počeli da se zabavljaju, a ubrzo su počeli da razgovaraju i o braku.

– Jednostavno smo znali da nam je suđeno da budemo zajedno, kaže Justice.

Kada je Justice priznala svom suprugu da se ne sjeća njihovog vjenčanja, naišla je na podršku i razumijevanje, te je Jeremy preduzeo sve kako bi se njegova supruga osjećala bolje.

On joj je obećao da će ponovo napraviti vjenčanje, te je pokrenuo akciju kako bi prikupio novac.

Jeremy je prikupio više od 5.000 dolara i svojoj dragoj napravio vjenčanje iz snova.

– Naše prvo vjenčanje bilo je prelijepo i savršeno, ali ovaj put sam želio da Justice bude zaista oduševljena. Ona to stvarno zaslužuje, rekao je on, a Justice je dodala da je srećna i zahvalna što ima takvog supruga pored sebe, piše Bright Side.

Podijeli ovaj članak