Nekima neće ići kako su zacrtali, ali zato ovaj horoskopski znak čeka fatalni susret!

4 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Iako se situacija na ljubavnom planu neće odvijati kako priželjkujete, hrabro podnesite nesporazume. Vrijeme je da počnete obnavljati energetske zalihe koje su pri kraju. Više pripazite na stopala i vene. Mnogima bi mogle biti od pomoći alternativne metode ili više hodanja.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Sve bolje poslovne prilike učinit će vas opuštenijima i u privatnom životu. Bit ćete nježniji i romantičniji pa će se u vaš odnos uvući više strasti i želje. Pobrinut ćete se za dobro poslovno ozračje, a svojim dosjetkama uveseljavati kolege. Velikodušno ćete izmjenjivati informacije.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Loša organizacija vremena zadavat će vam glavobolje. Bit ćete pomalo odsutni duhom, željni odmora daleko od znatiželjnih pogleda i tuđih zahtjeva. Neće vam poći za rukom pronaći zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Oni o kojima ovisite kao da neće imati sluha za vaše potrebe i prijedloge.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Vodit ćete računa o tome kako se ponašate u javnosti. Ljudi će sa simpatijama gledati na vašu ljubaznost i srdačnost. Rješenje za bračne probleme pronaći ćete u razgovoru s prijateljima i roditeljima. Samcima izlazak donosi uzbuđenje. Mogli biste od osobe koja vam se sviđa čuti riječi koje ste priželjkivali.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Nećete ništa trpjeti niti podnositi. Životne okolnosti približit će vas kraju nekih situacija, a iskoristit ćete ih da biste odlučno krenuli u sasvim novome smjeru. Vijest koju ćete primiti SMS-om ili mailom, potaknut će vaše nade. Romantičan susret dogodit će se na mjestu zaštićenom od znatiželjnih pogleda.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Smanjit će se broj obaveza, a dani pred vama su kao stvoreni za ljenčarenje, slobodne dane, godišnji odmor. Bezbrižnost i ležeran pristup osiguravaju vam uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna, stoga ne pridajite osobiti značaj partnerovim postupcima.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Nerado ćete otvarati vrata nepoznatim ljudima ili se izolirati od drugih, čak i od bližnjih. Previše buke i razgovorljivih pojedinaca moglo bi vam ići na živce. Opuštat će vas radovi u kući, pospremanje i čišćenje, a nije isključeno da pritom pronađete zametnutu stvar koju ste još donedavno bezuspješno tražili.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Neko će vam uručiti dar ili osobiti izraz zahvalnosti. Izvjestan je pozitivan odgovor vezan uz novi poslovni projekt ili ponudu za zaposlenje. Iako vam neće nedostajati kreativnosti i spremnosti za djelovanje, okolnosti potiču na strpljenje i promišljenost. Finansijska ograničenja mogla bi vam pobrkati planove.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Bit ćete zaposleni u domu. Pojedinci će organizirati selidbu, a uvijek će vas negdje dočekati i neki poslić. Zateći će vas nenajavljena posjeta. Ne odlučujte se na razgovor s bliskim osobama, osim ako niste spremni razumjeti i prihvatiti njihove stavove. U protivnom, moglo bi doći do neugodnih situacija.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Fatalan susret mogao bi se dogoditi upravo ovih dana. Sve će se odvijati brzo i s mnogo strasti, a vi se prepuštati zbivanjima bez otpora. Otvaraju se nove mogućnosti na finansijskom planu koje se možda neće odmah ostvariti, ali će vam uliti nadu u bolju budućnost. Javit će vam se bliska osoba iz inozemstva.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Smatrate li da partner ne izražava dovoljno zanimanja ili da vam ne pruža potrebnu potporu, vrijeme je za otvoren razgovor. Jasno izložite očekivanja i želje. Na poslovnom planu nemojte biti nestrpljivi i izbjegavajte prečice na putu do cilja. Očekivanja na finansijskom planu rezultirat će gubicima.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Pred vama je dan povećanog obima poslova. Obavljat ćete istodobno nekoliko zadataka pa su previdi i pogreške izvjesni. Radno okruženje, šalteri i hodnici ustanova koje posjećujete zbog posla nudit će prilike za nova poznanstva, dakako i ona ljubavne prirode. Neko će vam se udvarati na zanimljiv način.

Podijeli ovaj članak