Nedjeljni horoskop: Jednom znaku će narednih 7 dana biti najbolji u 2003. godini

8 min. čitanja

Ovoga maja na astrološkom nebu će doći do pomračenja Sunca i Mjeseca i to će predstavljati značajne promjene. Jupiter, planeta sreće, osiguraće da se pozitivni preokreti zaista i dogode. A evo kako izgleda horoskop za ovu nedjelju. Naime, dok se pojedine osobe još uvijek osjećaju preopterećeno brojnim promjenama povezanim s proljetnim umorom, drugi se pune energijom i kreću ispočetka.

Evo šta su nam zvijezde namijenile u narednim danima:

Ovan

Samci uživaju u svojoj slobodi. Zvijezde podupiru vašu nezavisnost, pa je teško da ćete sada da pronađete odgovarajućeg partnera. Venera i Mars se ukrštaju i pobuđuju blago nezadovoljstvo u vezi.

Zahvaljujući Jupiteru vaš optimizam je veliki i ne manjka vam ideja. Međutim, vaše radno okruženje je dosta zahtijjevno, a kolege nisu kooperativni kao inače. Sada se mogu popraviti i finansijska pitanja. Treba vam strpljenja i takta kada je u pitanju poboljšanje uslova.

Otkazivanjem nepotrebnih sastanaka dobit ćete više slobode za svoje hobije i opuštanje. Mars preporučuje smanjenje vježbanja i odabir laganih fitnes treninga.

Bik

Venera budi vaše zanimanje za ljubav i flert. Za samce će sljedeći sastanak da bude veoma uzbudljiv i probudiće leptiriće u stomaku. Bikovi u vezi osvježavaće osjećanja prema partneru i osjećaju upravo ono što je dobro za vezu.

Na poslu je sve dobro, vaši argumenti su valjani i uvjeravaju poslovne partnere i kolege.

Imate jake živce i mentalno ste spremni. Veoma dobro ste raspoloženi i živite tačno u svom ličnom ritmu.

Blizanci

Potpuno ste opušteni i uživate u blizini partnera. Vas dvoje naglašavate sličnosti i savršeno se usklađujete. Samci žele da izlaze.

Impulsi s Jupitera pomažu vam da djelujete mudro, a u isto vrijeme orijentisano na uspeh. Veoma ste komunikativni na svom poslu, pa timski rad funkcionše izvrsno.

Volite da se uveče opustite na kauču uz čašu dobrog vina. Ali, disciplinovani ste, znate svoje granice i mnogo se krećete.

Rak

Slobodni rakovi šire pozitivnu energiju koja privlači potencijalne partnere. Rakovi u vezi će da uživaju u idili, jer sada mogu tačno da osjete zašto su se zaljubili u svog partnera.

Djelovaćete izvrsno na kreativnom nivou, a to ćete da postignete svojim stilom i inovativnim idejama.

Ovo će da bude veoma dobra nedjelja za vas. To je zato što vam Mars šalje energične vibracije. Treba vam akcija i kretanje i bježite od svih.

Lav

Vaše samopouzdanje je veliko. Lavovi koji nisu u vezi će da budu zahtjevni i da traže saputnika koji ima šta da ponudi u svakom smislu. Kod parove će sve da bude dobro ako će zajedno da planiraju i dijele svoje snove.

Što se posla tiče dobićete više priznanja i možda novi uzbudljivi profesionalni izazov. Jupiter podstiče dobre odnose s važnim ljudima. Još uvijek morate malo da prilagodite svoje finansije.

Jupiter vam daje toliko energije ove nedjelje.

Djevica

Kupidon ima svoje strijele spremne za vas. Samcima se sada isplati da flertuju i dogovaraju sastanke. U vezama je sve u najboljem redu. Venera djeluje kao pojačivač ljubavi i pomaže vam da intenzivno uživate u zajedničkom vremenu.

Zvijezde jačaju vaš položaj na poslu. Imaćete dobar odnos sa šefom ili drugim važnim ljudima i vješto ćete da koristite svoje veze.

Sunce i Merkur vam daju novo samopouzdanje i mentalnu snagu.

Vaga

Biće burno kod samaca. Zvijezde će da probude vašu želju za brzim avanturama. Ali, Venera i Mars se susreću, pa neće baš sve ići kako ste zamislili. Kod parova ne manjka strasti. Ali, nepotrebna ljubomora i sitne polemike uvijek izazivaju nemir.

Ove nedjelje vas čeka velika gužva. Novi zadaci i komplikovane kolege izazivaće nemir.

Zvijezde preporučuju više pribranosti i redovne pauze za odmor.

Škorpija

Sada spavaća soba i ljubavni život uzima sve više maha kod samaca. Traženi ste i želite zabavu, mnogo flertovanja i kontakte. Zabava i raznolikost u slobodno vrijeme popularni su i među parovima. Dobro se slažete, napredujete u svim zajedničkim projektima i uživate u erotici.

Trenutno se kotirate kao kolega sa mnogo empatije i kreativnosti. Ideja vam ne nedostaje, a novi kontakti obećavaju. Međutim, kada je riječ o finansijama, Merkur vas mami da postanete pretjerano rasipni.

Sada napokon polako punite baterije. Osjećate se bolje iz dana u dan i osjećate da ste fokusirani. Uostalom, ne samo da naporno radite, nego uvijek imate vremena i za odmor.

Strijelac

Zahvaljujući Jupiteru imaćete poriv da nešto promijenite u vezi. Međutim, to bi moglo da dovede do svađe. Uskladite se sa partnerom i izbjegavajte da djelujete sami.

Jupiter vam čuva leđa, pa ćete jasno i nedvosmisleno predstavljati svoje stavove. Kolege ili nadređeni vam vjeruju i uživaju da rade sa vama.

Zvijezde obećavaju vrlo intenzivnu nedjelju, posebno psihički. Ali, Jupiter podstiče vašu vedrinu i također vas čini optimističnijim.

Jarac

Venera se okreće samcima. Zanimaće vas tajanstvena osoba koju je teško proceniti. To će da vas izvuče iz vašeg toliko voljenog odmora. Sada je dobro vreme i za parove. Postoji potreba za razgovorom jer s nekim stvarima u vezi niste baš zadovoljni.

Priželjkujete novi zalet u pogledu posla i karijere. Planeta inovacija Uran i poslovni guru Merkur pomoći će vam da spretno iskoristite svoje šanse i uspostavite kontakte s važnim ljudima. Financijski aspekti, također su pozitivni, pa se slobodno odvažite na veću kupovinu.

Venera i Mars se susreću i zato se fizički ne osjećate dovoljno dobro. Treba vam više odmora i vremena za sebe, ali bez stresa.

Vodolija

Sada sve izgleda dobro. Samci će u flertovanju i izlascima upoznati zanimljive ljude s kojima će se brzo vezati. Osjetićete tačno šta vam odgovara, a šta ne. Vodolije u vezi uživaju u skladnom razdoblju u kojem se mogu da se oslone na voljenu osobu i zajedno se jako dobro zabavljaju.

Radićete vrlo koncentrisano. Koristićete svoje znanje i iskustvo i prenositi ga na druge kolege. Merkur i Uran vas čine malo previše nemarnim kada je novac u pitanju.

Suprotstavljene zvijezde uzrokuju da ste svakoga dana u nedjelji u drugačijem stanju. Najbolje ćete da funkcionišete kada svoju snagu koristite ciljano i imate više vremena za oporavak, navodi Miss7.

Ribe

Ovo će da vam bude jedna od najboljih nedjelja u godini! Kod riba u vezi čista je ljubav na dnevnom redu, jer vas Venera i Mars maze i paze. Aktivno traženje će se samcima itekako isplatiti.

Trenutno razvijate jednu kreativnu ideju za drugom. Sunce i Mars čine sve mogućim, a također ćete finansije da planirate sa pažnjom i da trošite jedino kada je to zaista potrebno.

U formi ste i vrlo ste fleksibilni. Trio Sunca, Venere i Marsa čini vas izuzetno snažnim i izdržljivim.

Podijeli ovaj članak