Muškarac se zapalio u emisiji tokom izvođenja trika: Ne pokušavajte ovo nikada!

1 min. čitanja

Takmičar u šou “Britanija ima talenat” šokirao je članove žirija, ali i gledaoce kraj malih ekrana, nakon što se tokom svoje tačke zapalio na sceni.

Članovi žirija nisu mogli vjerovati svojim očima dok je Amerikanac Tomas Vu izvodio svoj opasni trik na bini.

Naime, profesionalni kaskader Tomas Vu rješavao je Rubikovu kucku, ali je to činio zapalivši se. Iako je bio prekriven gelom otpornim na vatru, mnogi to nisu znali te ih je poduhvat šokirao.

– Ne pokušavajte ovo kod kuće. Nikada – upozorili su voditleji šoua.

Prije svog nastupa, 35-godišnjak, koji se ranije pojavio na America’s Got Talent, rekao je: “Želim pokazati svijetu da Rubikova kocka može biti vrlo zanimljiva.”

Zatim je nastavio rješavati Rubikovu kocku dok je bio u plamenu. Tomas je to završio bez povreda i osigurao četiri da – što znači da je prošao u sljedeći krug takmičenja.

Članovi žirija su ga šokirano posmatrali, a dok je većina gledalaca na društvenim mrežama dijelila svoje čuđenje, neki su ga hvalili zbog naizgled “nevjerovatnog poduhvata”.

Međutim, bilo je i onih koji su odmah po emitovanju epizode kritikovali “smiješno opasnu” tačku koju su okarakterisali “potpuno neprihvatljivom za porodični program”.

Podijeli ovaj članak