Dnevni horoskop: Ribe će biti pune energije, Djevice trebaju pripaziti šta i kako govore

5 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Samopoštovanje vam je dosta izraženo i osjećat ćete se pomalo iznad svake situacije. Posvetite se projektu koji je djelovao da ne ide nikuda do danas. Ukoliko želite da posao bude završen, onda ga morate uraditi sami. Ovo je vrijeme kada treba čvrsto da stojite na zemlji i iskoristite talente i umijeće.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Moglo bi doći do izvjesne tenzije ili konflikta. Pripremite se da budete blagi u tvrdnjama ili savjetima, jer bi u protivnom mogao izbiti pravi rat! Nemojte sve shvatati toliko lično. Razmišljajte o ovim sporovima kao izazovima, koji će vas samo ojačati kada ih prevaziđete. Nemojte biti nezadovoljni.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Moguće je da ćete danas osjećati izvjesnu tenziju i da će vam biti teško da je smirite i iskontrolišete. Uvidjećete da je teško koordinirati među ljudima ako ne žele da vas čuju. Imajte na umu da možda treba da budete direktniji i jasniji u poruci. Budite otvorenog uma sa drugima.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Bićete stalno u pokretu i sve će vam se činiti daleko dalje ili duže nego što jeste. Dajte sve od sebe da se malo opustite i prepustite danu. Nemojte toliko insistirati da se stvari moraju završiti u određeno vrijeme. Budite fleksibilni. Kvalitet je važniji od brzine, a smiren um je produktivniji od stresnog.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Mogli biste sebi postaviti pitanje da li se boriti ili ne? Vaša osjetljiva i ženska strana će vjerovatno govoriti jedno, dok će druga, muška i ratoborna, govoriti suprotno. Ključna stvar će biti da ne reagujete prenaglo. Postarajte se da se izdignete iznad situacije, sagledate je pažljivo pa onda reagujte.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Pripazite šta govorite, da ne biste zažalili. Budite pažljivi sa energijom koju ćete osjećati, jer ćete poželjeti da pljusnete nekom istinu u lice. Loš početak će vas diskvalifikovati na startu. Osigurajte se pozitivnim mislima prije nego što napravite preokret! Važno je da pažljivo i sigurno koračate kroz dan.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Ovo bi mogao biti produktivan dan ukoliko budete imali ispravan pristup. Osjetićete sjajan nalet energije, koja vam može pomoći da se izborite sa svakim zadatkom koji sebi postavite. Moguće je da ćete se zbog toga osjećati agresivnije nego obično, te bi trebalo to da iskoristite i postignete ono što želite.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Mogli biste osjetiti blagu anksioznost i biće vam teško da se smirite. Vjerovatno razmišljate o hiljadu stvari. Nažalost, ljudi oko vas neće biti osjetljivi na vaše potrebe, te se pripazite. Najbolje bi bilo da danas postavite neki nevidljivi zid oko sebe kako biste se zaštitili od tuđe negativne energije.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Danas ćete se osjećati poprilično nježno prema drugima. Uglavnom ćete osjećati potrebu da pomognete svima. Raširite pozitivnu nasmijanu energiju – to je danas poželjno. Nikad ne možete pogriješiti sa komplimentima i ohrabrenjem. Fokusirajte se na ono dobro u ljudima i uvidjećete koliko to pomaže i vama.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Osjetićete snažan poriv da od momenta kada ustanete iz kreveta krenete u akciju. Pratite taj instinkt i bacite se na posao. Ključna stvar za vas danas je da završite sve što želite prije drugih. Ne dozvolite drugima da stoje na vašem putu napretka. Zgrabite uzde i samo naprijed!

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Mogli biste osjetiti neku suprotnost kod drugih, posebno kada su emocije u pitanju. Mogli biste se osjetiti ugroženim na neki način. Agresivan stav mogao bi učiniti da se osjećate nedostojnim nečije pažnje. Sačekajte miran trenutak, jer pravda i harmonija ne čine vas inferiornim, kao što neko može da vam sugeriše.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Vi ste odlični tokom nekog projekta, ali niste baš najbolji na samom startu. Danas je idealan dan da opovrgnete ovu teoriju vezanu za pripadnike vašeg horoskopskog znaka. Zvijezde su vam spremile obilje energije da je iskoristite u tom smjeru. Zgrabite je i započnite nešto što odavno želite ili ste zaboravili.

Podijeli ovaj članak