Rasima Duraković, djevojčica iz Bužima treba pomoć dobrih ljudi!

Dodaj komentar
1 min. čitanja

Rasima Duraković, hrabra djevojčica iz Bužima, suočava se s teškom bolešću poznatom kao alopecija areata. Ova medicinska dijagnoza označava stanje u kojem dolazi do gubitka kose, što može biti izuzetno teško za bilo koga, a posebno za jedno dijete u njenim godinama.

Rasima se hrabro nosi s ovim izazovom, ali treba našu podršku. Obratila nam se s molbom za pomoć jer joj je potreban lijek koji se može nabaviti u Bosni i Hercegovini, ali koji je prilično skup – 1900,00 KM. Ovaj lijek je od presudne važnosti za Rasiminu borbu s alopecijom i povratak njenog samopouzdanja.

Njeni snovi o ozdravljenju su veliki, a mi imamo priliku da joj pomognemo ostvariti ih. Svaka podrška i pomoć, ma kako mala, mogu donijeti novu nadu i novi život ovoj hrabroj djevojčici.

Pozivamo vas da podijelite ovaj apel s drugima kako bismo što više ljudi obavijestili o Rasiminoj borbi i potrebi za pomoći. Možda će nekoga potaknuti da učini dobro djelo i pruži podršku Rasimi u njenoj borbi.

Molimo vas da razmotrite mogućnost pružanja financijske pomoći Rasimi kako bismo joj zajedno pomogli da se izbori s alopecijom i vrati osmijeh na lice.

Hvala vam na vašoj pažnji i podršci.

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare