Detalji samoubistva u Johovici kod Velike Kladuše –

1 min. čitanja

O jučerašnjem samoubistvu u mjestu Johovica kod Velike Kladuše saznalo se u poslijepodnevnim satima kada je prijavljeno samoubistvo u PS Velika Kladuša.

Kako saznaje naš portal, preminuli je u jutarnjim satima porodici rekao kako odlazi raditi, a zatim je, kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih istrazi, vatrenim oružjem oduzeo vlastiti život.

U toku očevida utvrđeno je da je preminula osoba M.Š., po mišljenu vještaka, samoubistvo izvršila u ranim jutarnjim satima jer je tijelo pronađeno oko 19:30 tako da se moglo konstatirati vrijeme smrti.

Prema našim saznanjima, preminuli M.Š. nije imao životnih problema niti je imao problema sa porodicom kao i niti sa komšijama, tako da istražitelji ne mogu odrediti razlog samoubistva.

Možda vas zanima:

Samoubistvo se, dakle, kako samo saznali, dogodilo u mjestu Johovica na križanju prema Vidovskoj, Šturliću i Kudićima u neposrednoj blizini porodične kuće.

Policijski istražioci napravili su uviđaj na licu mjesta a obdukcija tijela će se izvršiti u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijaknić nakon čega će biti poznato više detalja.

Podijeli ovaj članak