Aktuelno: Danas zasjeda Skupština Unsko-sanskog kantona

1 min. čitanja
  • Prema najavi danas će SkupÅ¡tina USK održati 15. redovnu sjednicu a u dnevnom redu pred zastupnicima nalazi se sedam tema, među kojima Prijedlog Budžeta USK za tekuću godinu uz Prijedlog Zakona o njegovom izvrÅ¡avanju…

BIHAĆ, 07. marta – U Sali Skupštine USK-a s početkom u 10,00 sati održat će se 15. redovna sjednica sa dnevnim redom u kojem je nekoliko važnih tačaka o kojima će se očitovati zastupnici kantonalne zakonodavne vlasti.

Na prvom mjestu tu su Prijedlog Budžeta USK-a za 2024. godinu te Prijedlog zakona o izvršavanju Budžeta, zatim Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima USK-a, Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima USK-a, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Rješenje o imenovanju zamjenika Kantonalnog pravobranioca u Kantonalnom pravobranilaštvu Bihać i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan za 2024. godinu  JU ‘Kantonalni fond za pomoć u stambenom zbrinjavanju i zapošljavanju boračkih populacija, prognanih osoba i socijalno ugroženih kategorija’ Bihać.

Podijeli ovaj članak