Šef kavačkog klana: Dio Belivukovog iskaza otkrio gdje se nalazi Radoje Zvicer

2 min. čitanja

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi optuženoj za najbrutalnija krivična djela jedna je od centralnih tema u Srbiji. Jedan dio Belivukovog iskaza kao da je promakao i onima koji pažljivije prate vijesti o srbijanskom podzemlju. Taj dio Belivukovog iskaza otkrio je gdje se nalazi Radoje Zvicer, navodni šef kavačkog klana, prenosi BN.

Belivuk je, naime, tokom svog izlaganja rekao da je ponosan što je prijatelj Zvicera. Ali je gotovo nehotice odao njegovu lokaciju, osvrćući se na vijest da je pokušan atentat na Radoja Zvicera u Panami.

“Jeste, Miljković i ja smo u januaru išli na babine. Mogli smo u Panamu da odemo, al’ nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao” – rekao je Belivuk, iz čega je jasno da se njegov pajtos nalazio u ovoj Centralno američkoj državi.

Podsjetimo, vođa kavačkog klana, kako je Radoje Zvicer označen u medijima, i koji se skriva na egzotičnim destinacijama, za dlaku je izbjegao atentat u Panami početkom ovog mjeseca.

“Policijske informacije, prema saznanjima, ukazuju da ubijeni muškarac u Centralno američkoj državi Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoje Zviceru. Uz identifikacionu i fizičku provjeru, UP je dobila definitivnu potvrdu da on nije ubijen u Panami. Radi se o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten” – naveli su nedavno mediji.

Podijeli ovaj članak