Razvratni život: Procurile hiljade eksplicitnih privatnih fotografija sina Joea Bidena

2 min. čitanja

Desničarska neprofitna organizacija Marco Polo na internetu je objavila gotovo 9000 fotografija s laptopa Huntera Bidena, sina američkog predsjednika Joea Bidena.

Na stranici bidenlaptopmedia.com objavljene su 8864 fotografije, a među njima se može vidjeti prvog sina SAD-a kako konzumira droge te učestvuje u seksu s prostitutkama, a tu su i porodične fotografije i snimke iz njegove svakodnevice.

Kako piše Daily Mail, sve fotografije datiraju iz razdoblja od 2008. do 2019. Može se vidjeti da se Hunter snimao na Havajima, u Cabo san Lucasu, na Kosovu, u Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu i širom SAD-a.

Sve fotografije koje ekskluzivno donosi Daily Mail, a dio njih možete pogledati OVDJE, autentične su te se podudaraju s kopijama s Bidenova laptopa koje je Daily Mail ranije dobio, potvrdili su to stručnjaci za cyber forenziku.

Marco Polo redigirao je najeksplicitniju golotinju na ovim šokantnim fotografijama, kao i brojeve računa s bankovnih izvoda te brojeve kreditnih kartica, osiguranja i druge osjetljive podatke.

Ali, unatoč tome objavljivanje fotografija moglo bi biti šok za Bidenove, s obzirom na to da su uključene i fotografije maloljetnih članova porodice te određenih intimnih trenutaka.

Inače, Marco Polo osnovao je bivÅ¡i Trumpov zaposlenik Bijele kuće Garrett Ziegler (28), a sebe opisuju kao “neprofitnu istraživačku skupinu koja razotkriva korupciju i ucjene”.

– Ako Amerikanci žele znati kakva je njihova prva porodica, to će i dobiti. I nećemo objavljivati samo fotografije koje prikazuju Bidene u dobrom svjetlu -rekao je Ziegler i dodao da im je trebalo oko dva mjeseca da “redigiraju genitalije” na svim fotografijama.

Whistleblower Speaks Out on Hunter Biden's Laptop!! https://t.co/5ipLZ1ka4X

— Lisa Lenz (@ElseyCarmen) June 9, 2023

Podijeli ovaj članak