Oglasila se Čedina supruga o navodnoj tuči: “Mnogo mi je teško…”

4 min. čitanja

Nakon što se u nekoliko medija pojavila informacija da se Čedomir Jovanović, lider LDP, potukao sa svojom suprugom Jelenom, Nova.rs stupila je u kontakt sa Jelenom Jovanović koja u izjavi za ovaj portal kaže da su u pitanju laži i za sve optužuje urednika i vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića.

Pored navoda u medijima da je došlo do tuče, pojavila se i izjava Jovanovića u kojoj tvrdi da je došlo do fizičkog obračuna.

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim“, rekao je Čedomir Jovanović za medije. Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Jovanovićem, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

U međuvremenu, portalu Nove.rs javila se Jelena Jovanović, Čedomirova supruga, koja demantuje da je došlo do fizičkog obračuna.

„Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Dragu J. Vučićeviću.

„Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko. Ne verujem da su se čuli sa Čedom“, rekla je ona za Nova.rs.

Ona dodaje da je niko nije tukao, niti da je ona bilo koga tukla.

„Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku“, naglasila je ona za Nova.rs.

Jelena dodaje da ono što ona trenutno radi ne radi prebijena žena.

„Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane sa Pinka. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Ko je koga tukao? Šta pričaju?“, ponovo je rekla uznemireno.

Na pitanje da objasni izjave Jovanovića za medije, u kojima on navodno potvrđuje da je došlo do tuče, Jelena kaže:

„Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l bukiramo za dete, ja kažem da mi detetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji niti sam se tukla sa bilo kim“, rekla je ona dodatno.

Podijeli ovaj članak